About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

vrijdag 29 juli 2011

Enjoying the summer

Gisterenavond ben ik volledig 'out of my box' gegaan met scrappen. De laatste tijd heb ik wat verpakkingsmateriaal (vooral van spulletjes van Liselot) apart gehouden en mijn intentie was om een LO te maken met alleen maar kosteloos materiaal. Gaandeweg lukte dat toch niet helemaal.

Ik ben begonnen met het kiezen en printen van een foto. Het werd er één van Nienke en mij in de dierentuin in Arnhem op de verjaardag van Liselot. Ze geniet in het zonnetje lekker van een ijsje. Het eigenlijke werk begon met het snijden van een vierkant uit een kartonnen doos. Van de randen heb ik de bovenlaag afgescheurd en dit bewerkt met Gesso en knalroze verf. Omdat het net geen 30x30 cm was heb ik toch een dessinvel van Echo Park Summer day als kader gebruikt en dat ook bewerkt met de roze verf. Deze twee lagen op elkaar geplakt. Uit een doos waarin Nintendo DS Barbie- accessoires zaten, is het cirkelachtergrondvel gekomen en de ijsjes zijn daarvan gemaakt. Ook het Barbie-meisje heb ik daaruit geknipt. Uit de labels van de rolgordijnen van Nienke zijn de roze met witte stippen bloemen gestanst. En omdat het zo wel wat kaal was, nog wat blauwe bloemen gestanst, een spiegeltje als hartje toegevoegd en van alles bewerkt met glitters en wat glittersbrads gebruikt om de bloemetjes vast te zetten. Ook piepen er twee satijnen roosjes onder het achtergrondvel uit. En nog wat liquid pearls toegevoegd aan de hartjes van de bloemenborder. Als laatste nog de titel met vilten letters erop geplakt. En toen was mijn avontuur klaar. Totaal anders dan anders, maar ik ben er erg tevreden over. Het was erg leuk om zo te kliederen en te spelen met spullen die je anders op het oud-papier gooit.
Met deze layout doe ik weer mee met een challenge op het blog van Scrapdelight.
Fijn weekend alvast! Knuf, Nicolette

1 opmerking:

  1. Uhooi,,
    Wow,, This card is very nice, sweet and creative,,

    Uhooi.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette