About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

maandag 26 maart 2012

Sneeuw- en ijspret

Op het forum van Scrapdelight is na een lange pauze weer de volgende opdracht geplaatst van de Count Up Challenge. De eisen aan de opdracht zijn dit keer:

- twaalf foto's
- precies twaalf knopen (geen touwknopen, maar echte knopen)
- minimaal zes bloemen
- een journaling van precies twaalf woorden
- iets moet kunnen bewegen

We hebben nog maar net een prachtige winterse periode achter de rug en vandaar dat ik twaalf winterfoto's heb gebruikt. Op de LO zie je in eerste instantie maar twee foto's. De grote foto van ons vieren op het ijs heb ik precies doormidden gesneden en deze kan openklappen en erin zitten zes kleinere foto's van de meiden in de sneeuw. Op de verstopte tags zit zowel op de voor- en achterkant een foto en op de grootste tag staat op het uitstekende deel de journaling. De knopen en bloemen zitten kris kras op de layout verspreid.
 
 
Het was weer erg leuk om deze LO te maken. Je moet jezelf echt uitdagen en dat werkt zo leuk!

Bedankt voor je bezoekje, liefs, Nicolette

1 opmerking:

  1. jeetje....wat briljant bedacht zeg met al die flapjes en uitschuifdingetjes. Super gaaf gemaakt!

    Groetjes, Rianne

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette