About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zondag 27 juli 2014

Twee geboortekaartjes

Als eerste een warm welkom voor mijn nieuwe volgers. Wat leuk dat jullie mij gevonden hebben en besloten hebben mijn blog te volgen. Bedankt!

Afgelopen week zijn wij heerlijk een weekje in eigen land op vakantie geweest. We hebben heerlijk vakantie gevierd in een ienemienie huisje in Rockanje. Op loopafstand van het strand, dus jullie begrijpen wel waar wij veel geweest zijn. Genoeg aanspraak voor ons en speelkameraadjes voor de kinderen, dus de week was (helaas) zo voorbij. Gelukkig staat er ook nog een weekje Frankrijk op de planning, dus we hebben nog iets om naar uit te kijken.

Tijdens de vakantie had ik mijn digi-stempels en mijn Copic Markers meegenomen zodat ik toch nog met mijn hobby bezig kon zijn. Mijn voorraad geprinte stempels is behoorlijk geslonken want ik heb heel wat meiden 'kleurles' gegeven. Ze bleven terug komen....'Het was gisteren zóó leuk'. En dan verwachtingsvol mij aankijken. Tja, mijn juffenhart wordt dan geraakt..... 'Ga maar zitten en kies nog maar een plaatje.' En dan die dankbare blikken. Dan weet je dat je de goede keuze hebt gemaakt.

In de nacht voordat wij vertrokken beviel mijn nichtje Paulien bijna acht weken te vroeg van een dochtertje en ook mijn oud-collega kreeg die nacht haar tweede dochtertje. Daar had ik nog niets voor klaar liggen. Tijdens de vakantie twee keer 'Butterfly Baby' van Saturated Canary gekleurd met mijn Copics en daar gisterenavond en vanmorgen twee kaartjes mee gemaakt.

Het papier is van Studio Light (Janneke Brinkman-Salentijn) en heb ik van de week gekocht bij Doe@ding in Spijkenisse, evenals heel wat stansjes en stempels die ook meteen in gebruik genomen moesten worden natuurlijk. We zaten in Rockanje relatief gezien zo dichtbij.....

De eerste is voor Paulien en Maarten en hun kleine meisje Leana:

Gebruikte materialen:

- Go Kreate mal voor de vorm van de kaart
- doily-mal van Noor Design (6002/0304)
- bloemetjes van Lin&Lene (1201/0087)
- vlaggenlijn van Lalaland
- kroontje van Noor Design (6002/0353)
- Scrabble letters van Noor Design (6410/0079)
- welkom op de wereld stempel van Marianne Design (SC0892)
- distress-inkt, pareltjes, kant en onderlegdoilies

En de volgende is voor mijn oud-collega Tessa, haar man Martin en hun kleine meid Suus:


Gebruikte materialen:

- Frame-mal van Noor Design (6002/0356)
- vlaggenlijn van Lalaland
- Scrabble letters van Noor Design (6410/0079)
- welkom op de wereld stempel van Marianne Design (SC0892)
- bloemetjes van Elizabeth Craft Designs, 729 - Bunch of Flowers-2
- Little Butterfly vlinder van Wild Rose Studio
- takjes van Cheery Lynn Designs Flourish Leaf Strip (B178)
- roosjes, pareltjes en onderlegdoily

Morgen gaan ze op de bus. Hopelijk zullen ze enthousiast ontvangen worden.

Bedankt voor je bezoekje!

Liefs, Nicolette

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette