About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

vrijdag 26 september 2014

Mini-album La France 2014

Lieve allemaal,

Hier weer eens eindelijk een scrap-mini-album van mij hier op mijn blog. Ik zeg eindelijk omdat als ik er mee bezig ben, me toch eigenlijk weer goed besef dat dit is wat ik het liefste doe en maak. Natuurlijk vind ik kaartjes maken ook geweldig, maar met eigen foto's werken is een waar feestje.

Op zaterdag 13 september heb ik een workshop van Lean gevolgd bij Scrapdelight in Nieuwegein. Ik kwam pas vrijdagavond achter deze workshop en gelukkig kon ik de volgende dag nog aansluiten. Het was lang geleden, maar wat heb ik er weer van genoten. Een hele dag onafgebroken met je hobby bezig kunnen zijn! Super!

Het papier dat we kregen is de lijn 'Cartographer Collection' van Prima Marketing. Een lijn met veel Franse plattegronden, teksten en postkaarten. Daarom heb ik foto's van onze afgelopen zomervakantie in Frankrijk in dit mini-album verwerkt. Naast het papier kregen we er heel veel mooie en leuke embellishments bij. Eenmaal thuis nog veel andere dingen toegevoegd en stansen gebruikt en dit is hem dan:

 

Het was een feestje om dit boekje te maken en te scrappen.

En wat vinden jullie ervan?

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog!

Alvast een goed weekend!

Liefs, Nicolette

4 opmerkingen:

 1. Prachtig kunstwerkje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat gaaf zeg! En wat een leuke foto's.
  Fijn weekend lieve gr Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Te gek voor worrden ... super mooi en ik heb genoten van je album!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette