maandag 29 december 2014

Magic winter

Goedemorgen lieve bezoekers,

De kerstvakantie is in volle gang en daardoor heb ik heerlijk wat extra tijd om lekker te knutselen en  vandaag laat ik jullie hier een winters kaartje zien dat ik heb gemaakt voor één van de laatste dagen van onze Adventskalender op het blog van de Dutch Besties Girls.

De digi is natuurlijk een Bestie van Sherri Ann Baldy en wel image 439 en deze heb ik met Copic Markers gekleurd. Het papier is de digitale lijn 'Winter Frost' van MicheleRDesigns.com.

De basis is een kraftkaart van 12x17,5 cm, daarop een witte rechthoek van 11,5x17 cm en daarop weer een stuk designpapier van 11x16,5 cm. Alle laagjes opgeschuurd en voorzien van kleine dotjes gesso. Zo geef je je kaart meteen een winters uiterlijk. Aan de rechterkant een voorgestanste randstans van Unique Hobbyproducts. Prachtige artikelen zijn dat!

Onder het afdrukje zitten de Noor-Design-stansen 6002/0304 en 6002/0358. Van de laatste ook nog een exemplaar in de linkerbovenhoek. Daar weer onder nog een stuk ribbelkarton met gesso en een stukje designpapier. Links de lantaarnpaal van Noor Design 6002/0194. Deze heb ik op verschillende plekjes ingesmeerd met Pluster Tex. Dat poft op als je het verhit met de heattool waardoor het echt een 3D-effect krijgt. Dit heb ik ook gebruikt op het afdrukje bij het mouwtje van het meisje, de oorwarmers van de vogeltjes en de sneeuw op de grond. Op het afdrukje heb ik wat Frantage gestrooid en dit via de onderkant laten smelten met de heattool. Zo krijg je een soort sneeuwvlokjes. Superleuk spul.

Op de lantaarnpaal en rechtsonder een tekstje gemaakt met de Postage stempels en stansjes van Noor Design (6410/0317 en 6002/0324).

De houten sterretjes in de rechterbovenhoek heb ik ook geverfd met gesso, met embossingpoeder bestrooid en verhit met de heattool waardoor er een mooi glitterglanslaagje op komt.

De twee zelfgemaakte bloemen zijn gemaakt met de Bunch of Flowers-2 stansjes van Elizabeht Craft designs met een plakpareltje als hartje. Het takje is van Marianne Design LR0156.

Verder de kaart nog aangekleed met verbandgaas, blauwe roosjes en een dennenappeltje.Lieve groet, Nicolette

Ongelooflijk!!! Maar ook met deze kaart ben ik alweer in de prijzen gevallen: in de top 3 terecht gekomen!!! Zo blij!!!
7 opmerkingen:

 1. Prachtiggg exemplaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het is een schitterende kaart Nicolette

  gr karin en

  Bedankt voor het meedoen bij ScrapbookStampSociety Challenge.

  Groetjes Karin DT coördinator

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW this is breathtaking and incredibly beautiful, the design and die cuts are awesome and you have coloured that gorgeous image to perfection, a stunning creation, thank you for sharing it with us at My Besties International.
  hugs
  lorraine x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh My ~ This is stunning ~ I love it.
  Thank you for sharing with us over here at My Besties Int'l and best of luck with your entry.
  Annette DT Member

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WOW! This is stunning!!!! I love everything about it!
  Thank you for sharing with us at My Besties International and good luck!
  Hugs, Sandra My Besties International DT

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super beautiful card!
  Thank you for participating ScrapbookStampSociety Challenge
  Gr.Kaija DT-member

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette