About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

maandag 18 april 2016

Kerst met schaatsen

Goedemorgen lieve mensen,

Vandaag een kerstkaartje voor jullie! Het zonnetje begint lekker de wereld te verwarmen en lichter te maken, maar ik bereid me ondertussen ook al een beetje voor op de kerstkaartenstress in december! Hihi! En het komt ook door de nieuwe challenge bij WLVC!
In deze challenge dagen we jullie uit om een vintage kerstkaart te maken met schaatsen. Op het plaatje of als gestanste exemplaren. We zijn benieuwd naar jullie uitwerkingen.

Deze keer worden we bij WLVC gesponsord door 
 En je kan deze geweldige kantjes winnen
Ik hoop dat jullie massaal mee gaan doen! Ook lekker voorraadje aanleggen als jullie meedraaien in de maandelijkse kerstchallenge bij ons!
Ik wens jullie een fijne dag!

Liefs, Nicolette

3 opmerkingen:

 1. Hoi Nicolette,
  Heel mooi met de grote letters ... Wat een prachtige kaart Nicolette !!
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart. Zulke leuke details, mallen die je hebt gebruikt en dit plaatje is ook al zo mooi. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart heb je gemaakt. Ook het plaatje is erg mooi!
  Groetjes Giovanna

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette