About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

woensdag 14 februari 2018

Happy 18th Birthday

Lieve allemaal,

Zo leuk! Dat je hier bent! En niet voor niets! Want ik heb vandaag een kaartje.... waarmee ik zelf zo blij ben met hoe hij heeft uitgepakt. Soms heb je dat, dat je zo lekker in een flow zit, dat alles vanzelf lijkt te gaan en er gewoon een plaatje uit je handen komt. Dat was bij mij zo bij deze:
De vorm van het kaartje heb ik gemaakt aan de hand van een vorm die getekend stond op een doosje met chocolaatjes. Ik heb de vorm in drie verschillende maten afgetekend op wit cardstock, kraftkarton en een effen velletje papier uit het papierblokje 'Home Sweet Home' van Craft Asylum. De overige designpapiertjes komen ook uit dit blokje.
Aan de bovenkant van de kaart heb ik de de 'Flower Border' YCD10102 van Yvonnes Creations gebruikt. De ronde cirkel met 'Happy Birthday' en de rechthoek waarop het meisje geplaatst is, zijn van Aliexpress. De doily is van Marianne Design LR0397.

 De digi is er wederom eentje van Saturated Canary en heet 'Coffee run'. Uiteraard weer gekleurd met Copic Markers.
 De kleine kraftkleurige tags zijn van Joy!Crafts 8089/0262 evenals de varentakjes 6003/0083. De bloemen zijn gemaakt met stansen van Spellbinders (Rose Creations) en Elizabeth Craft Designs (Bunch of Flowers -2).
 De kant en klare vlinders zijn van Unique en de kleine tag is van Joy!Crafts 6004/0013. De parels, lintjes, meeldraadjes en roosjes komen uit mijn eigen voorraad.
De leeftijd '18' heb ik gemaakt met stansjes van Sizzix. 

Het kaartje gaat begin april naar mijn nichtje Jojanneke dat dan 18 jaar mag worden!

Uiteraard ben ik weer erg nieuwsgierig naar wat je van mijn kaartje vindt! Ik lees het graag bij de reacties!

Maak er een mooie Valentijnsdag van!

Tot een volgende keer.

2 opmerkingen:

 1. Ontzettend mooie kaart Nicolette . Daar word je echt vrolijk . Mooi van kleuren en details .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bofkont je nichtje Jojanneke zij gaat een hele mooie kaart krijgen. Mooie kleurtjes en stanzen heb je gebruikt.
  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette