About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

donderdag 26 april 2018

Lid van Designteam Noor Design

Goedemorgen lieve mensen,

Vandaag staat mijn eerste creatie op het blog van Noor Design, dus best een beetje een vuurdoop voor mij vandaag. Ik vind het best een beetje spannend. Maar goed, ik doe gewoon wat ik graag doe en dat is scrappen en kaartjes maken. En nu mag ik dat dus nog meer doen met de materialen van Noor Design.

Hier dan mijn eerste Noor-kaartje. Ik heb een aantal nieuwe materialen uit de mei-collectie gebruikt en natuurlijk ook wat 'oudere' materialen.
Het papier dat ik heb gebruikt komt uit de set 'Prima Ballerina' 6011/0560. De vorm van de kaart aan de bovenkant heb ik afgetekend met de Dutch Doobadoo Shape Art Frame 470.713.142,  Label 2.
Aan de randen van de kaart heb ik één van mijn favoriete randmallen gebruikt (6002/0986).
 De grote witte bloemen heb ik zelf gemaakt met stans 6002/0771. Ik heb de verschillende maten bloemen gestanst. Deze heb ik natgespoten met een spuitje en vervolgens heb ik in de natte bloemen met de pick-tool vouwtjes gemaakt. Daarna de boel weer drooggemaakt met de heattool en dan zitten de kreukels er stevig in. Met de gaatjesmaker gaatjes in de hartjes gemaakt en de verschillende maten op elkaar gestapeld en meeldraadjes er doorheen gedaan.
Ik heb deze bloemen in een cluster op de kaart geplakt en daar nog wat takjes, roze roosjes en sterpinnetjes aan toegevoegd.

In de andere hoek heb ik nog de leuke spitzen aan de kaart toegevoegd.
 De digi is 'Tilly' van Saturated Canary en ik heb haar gekleurd met Copic Markers. Ze is geplaatst op de nieuwe blauwe mal 6002/1044.

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en graag tot snel weer!

Liefs, Nicolette


12 opmerkingen:

 1. Wauw, mooie binnenkomer. Super mooie kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. IK snap het waarom Jolanda je toegevoegd heeft als Noor meisje , je eerste creatie is dan ook prachtig! Welkom bij het Noor team!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de digi echt ubercute! :) En die randmal (de ovale) vind ik ook een heel mooike ;) Goeie eerste post Nicolette!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart hoor en heel mooi van kleur!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo, prachtige binnenkomer als nieuw DT lid. Heel mooi met die randstansen. Ziet er heel fris uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie kaart geworden. Gefeliciteerd met je eerste blogpost als Noormeisjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd Noor meisje! Je hebt een hele mooie kaart gemaakt met een goede beschrijving.

  Groetjes
  Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette