vrijdag 9 januari 2015

Friends forever

Hallo lieve bloggers,

Een warm welkom hier op mijn blog. Leuk dat je hier langskomt!

Vandaag een kaartje voor een vriendin die binnenkort jarig is. Een ex-buurvrouw (helaas wonen we niet meer schuin achter elkaar) die net als ik van scrappen en kaarten maken houdt. Gelukkig wonen we op een kwartiertje rijden afstand van elkaar dus zien we elkaar nog geregeld.

De digi is 'Best friend Selfie' van Saturated Canary en is ingekleurd met Copic Markers. Het papier is de digitale lijn 'Butterflies&Hummingbirds van MicheleRDesigns. Behalve het papier heb ik ook de Elements Packs gebruikt.


De basis van de kaart is een stuk kraftkarton van 18,5x13 cm met daarop een witte rechthoek van 18x12,5 cm met daarop weer een stuk designpapier van 17,5x12 cm. Het stuk designpapier heb ik even onder de naaimachine gelegd voor een stikrandje. Onder het afdrukje nog een gestikt en gemat stuk designpapier van 16x7,5 cm. Aan de bovenkant heb ik de randstans 'Heart Doily' 8047 van Lala Lands Crafts gebruikt. Linksboven om het afdrukje zit de gelijknamige hartvormige stans 8061 van Lala Lands Crafts en aan de rechterkant de Noor Design randstans 6002/0366. Rondom het afdrukje de Grunge stempelset van Noor Design 6410/0093 gebruikt. De bloemen zijn gemaakt met stansen van Spellbinder. In de hartjes meeldraadjes en plakparels. Het takje is een stans van Marianne Design LR0156.


De kaart verder nog opgeleukt met kant, tekstkaders, vlinders en een postcard uit het designpapier.

Ik ben benieuwd wat je van mijn kaartje vindt! Laat je een berichtje achter? Dat vind ik altijd erg leuk!

Liefs en graag tot een volgende keer.

Nicolette

4 opmerkingen:

 1. Ik vind hem werkelijk prachtig, super mooi gemaakt weer.
  De jarige jop zal er vast en zeker blij mee zijn..!!

  Liefs Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is schitterend gedaan Nicolette. Echt prachig voor je jarige vriendin zeker als die ook zelf kaarten maakt en hier dus helemaal van houdt.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat weer een mooie creatie Nicolette, prachtig gekleurd, het hart vind ik ook mooi, ik wist niet dat Lalaland die ook in de verkoop heeft.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Nicolette wat een mooie kaart heb je gemaakt
  je vriendin zal er zeker blij van worden zo'n gemaakt kaartje.
  ik ben gelijk volger geworden.

  Groetjes Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette