zaterdag 4 april 2015

Scrap van mezelf....

Hallo bloggers,

Vandaag sinds lange tijd weer eens een creatie van mij met foto’s…. en wel met foto’s van …. mezelf. Ik kan je vertellen dat dit voor mij heel spannend is. Ik hou daar niet zo van. Maar waarom heb ik dat dan toch gedaan? Er was in maart een designteamcall bij Noor! Design en ik heb een gokje gewaagd. En met dit scrapwerk heb ik mij een beetje voorgesteld. Wat beweegt mij en wat voor karaktereigenschappen van mij zijn handig voor het functioneren binnen een designteam. Best wel persoonlijk dus. 

Er werd ook gevraagd om werk in te leveren waarmee je laat zien dat je ook kunt werken buiten je comfortzone. Ik heb bij het maken van deze scrap minimaal gewerkt met designpapier. Alleen een paar bloemen heb ik met designpapier gemaakt. Voor de rest heb ik alleen golfkarton, burlappapier, gesso, distressinkt en Inka Gold gebruikt. Was best lastig, maar zelf ben ik wel tevreden met hoe het uitpakte. Het verbinden van de vijf ‘fotolijstjes’ met jutetouw was nog een uitdagende onderneming. Je wilt toch dat het allemaal een beetje recht en netjes zit. 

 

De oppervlakte van het werk is 24x24 cm en ik heb van golfkarton vijf verschillende maten fotolijstjes gesneden. Ze zijn 4x13 cm, 19x5 cm, 5x7 cm, 10x10 cm en 13x18 cm. De randen heb ik geverfd met gesso en de binnenkant van vier van de vijf fotolijstjes heb ik beplakt met burlappapier. Het lijstje waarop een fotootje zit van mij met bamboestokken achter mij heb ik beplakt met sateprikkertjes en deze met jutetouw vastgebonden. Helaas is er niet zo heel veel van te zien, maar het zag er zonder foto heel leuk uit..... Daarna de verschillende lijstjes geschrapt.

Gebruikte materialen:

- Scrabble letter stempels Noor Design 6410/0079
- Vlaggenstansjes Noor Design 6003/0028
- Letterstansen Noor Design 6002/0139 en 0141
- Bloemenstansen Noor Design 6002/0156 en 0157
- Takje Noor Design 6003/0046
- Randstans Noor Design 6002/0357
- Golfkarton
- Burlappapier
- Gesso
- Inka Gold Platinum
- Distress Inkt Pumice Stone
- Witte roosjes en bloemetjes
- Meeldraadjes
- Parelsnoer
- Vlinderbedel
- Verbandgaas
- Parels op takjes
- Satéprikkers
- Jutetouw
- Tags
- Kant
- Knijpertjes

Ik ben heeeeel benieuwd wat jullie van mijn persoonlijke scrapwerk vinden!!!

Fijne paasdagen!

Liefs, Nicolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette