donderdag 29 augustus 2019

Een fijne verjaardag

Lieve mensen,

Over een paar weken is de beste vriendin van mijn jongste dochter jarig. Laatst had ze tegen Nienke gezegd dat ze zo blij was geweest dat ze een paar verjaardagen geleden een door mij gemaakt kaartje op haar verjaardag had gekregen. Dat vond ik zo leuk en lief, dat ik maar snel aan de slag ben gegaan voor haar.
Het scrapdesignpapier heet 'Wild Flowers' 6011/0629: een set met acht vellen dubbelzijdig 12"x12" papier met prachtige kleuren en motieven! De vorm van de kaart heb ik gemaakt met Dutch Doobadoo Shape Art Mal 470.713.177.

De digi was ooit een Freebie van Wee Stamps en ik heb haar tijdens mijn vakantie ingekleurd met Copic Markers. Heerlijk om wat plaatjes en stiften mee op vakantie te nemen voor wat ontspannen momentjes.
Achter het plaatje heb ik de sierlijke, ovale stans 6002/0639 gebruikt. Ik heb deze gemat op een effen stuk groen papier.

Als laatste natuurlijk de kaart nog verder opgeleukt met kant-en-klare bloemetjes, blaadjes (uit de stansset 6002/0972) en twee tekststempeltjes: Little Happiness 6410/0471 en Bella Lulu 3002/0108.
Bedank voor je bezoekje aan mijn blog en graag tot een volgende keer.



zaterdag 24 augustus 2019

Een jaartje ouder

Goedemiddag lieve allemaal,

Vandaag is mijn schoonmoeder jarig en ook zij krijgt elk jaar op haar verjaardag een zelfgemaakte kaart van mij. Vanmiddag gaan we naar haar toe en dan zal ik haar dit kaartje geven.
Het designpapier 'Wild Flowers' 6011/0629 komt uit de nieuwste collectie van Noor! Design. I love it! De tinten passen zo mooi bij elkaar en de bloemen in het papier zijn prachtig.
De tekst is gestempeld met stempel 6410/0472. Ik heb de tekst geplaatst in de blauwe, ovale stans 6002/0639 en deze gemat op wit metallic cardstock. Een mooie blikvanger op de kaart.
Vervolgens heb ik de kaart afgewerkt met kant-en-klare bloemetjes, blaadjes gemaakt met stansset 6002/0972, bloemetjes gemaakt met Little Happiness stanssetje 6002/ . En ook het vlindertje komt uit een Little Happiness stansje 6002/1302.
 Ik wens je een heel fijn weekend!




donderdag 22 augustus 2019

Bloghop Gentlemen Style Noor! Design

Goedemorgen allemaal,

Bij de laatste collectie van Noor! Design hoort ook het geweldige designpapier 'Gentlemen Style' (6011/0636) met bijpassende en gelijknamige labelvellen (6011/0420).
 Wij als team vinden dit echt een geweldige uitbreiding op het assortiment. En dat vonden wij dan weer een goede reden voor een extra bloghop! Doe je weer mee?
 Voor de basis van de kaart heb ik een stuk kraft cardstock gebruikt van 16,5 x 16,5 cm. Ik houd ervan om mijn designpapier op één of zelfs meerdere lagen effen cardstock te matten. Elke laag maak ik dan een halve centimeter kleiner dan de basis. De ster achter het plaatje heb ik afgetekend met Dutch Doobadoo Card Shape mal 470.713.116.
 Het bijpassende plaatje is weer het resultaat van een zoektocht op Pinterest. Het kereltje past met zijn outfit precies bij het papier en bij de tekst uit een labelvel. Ook de andere tekst heb ik uit een labelvel gehaald.
 Tenslotte heb ik met de nieuwe Vintage Flourishes 'Charlotte' 6002/1314 en kant-en-klare bloemetjes twee clustertjes gemaakt op de kaart. Dat maakt de kaart helemaal af.

Je mag nu doorhoppen naar: Corina!

Hoe doe je mee met onze 'Gentlemen Style' bloghop?

- Hop vandaag (donderdag 22 augustus) langs alle blogs van de deelnemende Noor! meisjes en laat daar overal een leuke reactie achter.
- Keer als laatste terug naar het blog van Noor! Design en laat daar weten dat je mee hebt gedaan.
- Maak zo kans op een leuk prijsje van Noor! Design.

Fijne dag verder.
 




woensdag 21 augustus 2019

Woof!!

Goede dag!

Vorige maand is ons schatje 'Buster' uitgekomen: een o zo schattige 'Mon Ami' van Noor! Design (6002/1322). Vanwege de vakantie was ik er nog niet aan toegekomen om met hem aan de slag te gaan. Dus toen ik eenmaal weer terug was van een heerlijke tijd in Oostenrijk en Duitsland, moest ik Buster gewoon 'tot leven wekken'.
Uiteraard heb ik het bijbehorende designpapier 'Woof woof' 6011/0616 voor dit kaartje gebruikt en de 'One of a Kind' set met het hondenhok, voerbak etc. 6002/1331.
 Voor het hondenhok heb ik een grasrand (6002/1178) geplaatst en in de lucht hangen wolken (6002/0199)en een zonnetje, gemaakt met een 'Vintage Flourishes' Chrysanten stansje 6002/0972).
 Ik wens je voor nu een hele fijne dag verder.

donderdag 15 augustus 2019

Bloghop september-collectie Noor! Design

Goedemorgen bloghopper/blogbezoeker,

Vandaag hebben we met de meiden van Noor! Design weer een inspirerende bloghop voor jullie voorbereid. De nieuwe collectie ligt weer in de winkels, dus daar zijn we natuurlijk met veel plezier mee aan de slag gegaan!

 Zelf heb ik gekozen om met het designpapier 'Merry Lama' 6011/0617 aan de slag te gaan in combinatie met de prachtige, dubbele randstans 'May' 6002/1284 en de Floral Flourishes bloemetjes met stikrandje 6002/1314.
Voor de vorm van de kaart heb ik gekozen voor een Dutch Doobadoo Shape Art Mal Circle Eurolock 470.713.169.

Het designpapier en het (op Pinterest gevonden) plaatje heb ik gemat op twee laagjes effen cardstock. Van de dubbele randstans 'May' heb ik het bovenste randje losgeknipt en dit rondom de grootste cirkel bevestigd. Aan de zijkanten van het plaatje heb ik het onderste gedeelte van deze randstans geplaatst.

De bloemen heb ik gemaakt door de vier kleinste maten van de gestanste bloemetjes op te stapelen, te krullen en van meeldraadjes te voorzien.
In twee hoeken van een stuk designpapier stukjes wondgaas geplakt en de kaart vervolgens afgemaakt met takjes met besjes 6003/0090 en een bijpassende tekststempel.
Hoe doe je mee met onze bloghop? 
- Hop van donderdag 15 augustus tot en met zaterdag 17 augustus langs de blogs van de deelnemende Noor! meisjes en laat hier een leuke reactie achter.
- Keer als laatste terug bij het Noor! Design blog en laat hier weten dat je mee hebt gedaan.

Je maakt zo ook nog eens kans op een leuke verrassing van Noor! Design op je deurmat! Hoe leuk is dat?

Je mag nu door hoppen naar: Daisy.

donderdag 8 augustus 2019

76 jaar

Goedemorgen lieve blogbezoeker,

Vorige week is mijn lieve moeder 76 jaar geworden en natuurlijk heeft zij, zoals elk jaar op haar verjaardag, een door mij zelf gemaakte kaart gekregen.
 Het designpapier heet 'Men's World' 6011/0575 en ook prima te gebruiken voor een kaart voor een vrouw ;-)
Het plaatje heb ik gevonden op Pinterest en geprint. Het plaatje en alle laagjes designpapier heb ik (uiteraard 😉) weer gemat op twee laagjes effen cardstock.

 Aan de randen van de kaart heb ik het fijne randje 60021285 gebruikt. Die geven net even dat kleine beetje meer aan je kaart.
 De beide toefjes met kant-en-klare bloemetjes heb ik aangevuld met de takjes van de chrysanten 6002/0972 en vlindertjes uit de 'Little Happiness' set 6002/1302.
Verder nog een kantje onder het plaatje bevestigd en eentje door het oogje van de tag. En een stukje wondgaas in de linkerbovenhoek voor een extra vintage sfeertje.

Mijn moeder was super blij met het kaartje en hij prijkt bovenop de kast in de woonkamer. Altijd leuk als mensen oprecht blij zijn met een zelfgemaakt kaartje!

Ik wens je een hele fijne dag.

donderdag 1 augustus 2019

Noor! Design kaart challenge augustus

Goedemorgen allemaal,

Het is alweer augustus! En op zo'n eerste dag van de maand start er bij Noor! Design altijd een nieuwe kaart challenge. Dit keer heeft Monique uit het team een hele gave sterkaart uitgewerkt. Op het blog van Noor! Design vind je een duidelijke beschrijving van hoe je deze kaart in elkaar zet.

Ook ik ben met het model aan de slag gegaan en heb er dit kaartje mee gemaakt:
 Het designpapier heet 'Feliz Navidad' 6011/0615.
 Het plaatje heb ik gevonden op Pinterest en uitgeprint. Zo heb ik altijd een plaatje dat past bij mijn papier en de stijl kaart die ik wil maken. Ik heb het plaatje gemat op twee laagjes cardstock.
Vervolgens de kaart nog wat 'aangekleed' met de geweldige sparren 6002/1335 uit de nieuwste collectie van Noor! Ook zie je mijn favoriete Poinsettia's 6002/1048 met een parelhart weer voorbij komen.
HOE DOE JE MEE?

We hopen dat jullie allemaal mee gaan doen met deze leuke challenge! Je hebt de hele maand augustus de tijd om mee te doen. Je kunt je creatie plaatsen in de challenge groep op Facebook of een foto mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl. Ad random wordt er een winnaar gekozen en diegene wint een leuke prijs van Noor! Design.