zondag 26 juli 2020

Friends

Hallo allemaal,

Alweer anderhalve week geleden dat mijn jongste dochter afscheid heeft genomen van de basisschool. Ze heeft een leuk meidengroepje met vriendinnen en één van haar vriendinnen had de dag na het afscheid nog een afscheidsslaapfeestje voor het vijftal georganiseerd.

In diezelfde week hebben ze met de gehele groep de afscheidsmusical opgevoerd en toen is er ook een geweldige foto van die vijf meiden gemaakt. Met deze foto heb ik voor alle vijf de meiden een mini scrap-layout op het formaat 20x20 cm gemaakt.
Het was even aanpoten, maar uiteindelijk waren ze op tijd klaar.
 Het papier dat ik heb gebruikt heet 'Lovely Day' en is van Mintay. Subtiele kleurtjes. Ook het cameraatje zat bij dit papier.
De bloemetjes zijn gemaakt met 'Vintage Flourishes' stansjes 'Charlotte' 6002/1314 van Noor! Design. In het midden een plakparel.
De banners zijn gestanst met 'Bille's vlaggen (6002/1445) van Joy Crafts en de titel 'Friends' (ook met die leuke stitch-randjes) komt uit het setje 'Friends' van Noor! Design (6002/1487).
En dat de meiden het leuk vonden, kun je wel zien op deze foto!
Ik wens jullie een prettige avond.


1 opmerking:

  1. Wat een stralende koppies! Ontzettend leuk aandenken heb je voor ze gemaakt! Reken maar dat dat lang bewaard blijft!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette