About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

donderdag 30 juni 2011

Lease kleinkinderen

Sinds een klein jaar zitten wij in de luxe positie dat we een 'oppasoma' voor Liselot en Nienke hebben. Margrit is een gepensioneerde (dat klinkt zo oud en zo voelt het in de omgang met haar hélemáál niet) vriendin van mijn moeder die redelijk bij ons in de buurt woont (Bilthoven). Zelf heeft ze helaas nooit kinderen gekregen en dus ook nooit kleinkinderen. Toen we haar vorig jaar op de verjaardag van mijn moeder ontmoetten bood ze zich aan om af en toe op onze meiden te passen. En zo is het gekomen! De meiden hebben dan nu ook echt een derde oma. Ze noemen haar ook oma Margrit en zijn helemaal gek op haar. En andersom is dat zeker niet minder. Laatst zijn ze zelfs een heel weekend samen bij haar gaan logeren. Ze hebben alledrie genoten! Een lot uit de loterij, een gelukstreffer dat zoiets zo positief kan uitpakken. Want niet alleen de kinderen genieten van haar aanwezigheid, ook zij en ik kunnen heerlijk samen praten. Zij heeft zelf ook in het onderwijs gewerkt, dus ja, dan heb je genoeg om over te praten. En ze is handvaardigheid juf geweest. Toen de meiden bij haar logeerden hebben wij een avondje op zolder gezeten en daar heb ik een kleine schoenendoos vol aan MDC-borduurgaren meegekregen en heel veel oude kantjes. Sommigen wel meer dan 50 jaar oud.

Nu wordt Margrit a.s. zaterdag 63 jaar (dus ze is ook echt nog niet zo oud) en heb ik voor haar een layout op canvasdoek voor haar gemaakt van Liselot en Nienke.

Dit was meteen een prachtig onderwerp om weer mee te doen met een uitdaging op het blog van Scrapdelight. Tijdens het feestweekend eind mei kreeg je bij je aankopen lootjes. Helaas heb ik met die nummers niets gewonnen. De opdracht was nu om de lootjes op een project te gebruiken. En dat is dus een LOotje op canvas geworden.

En nog een paar detail foto's.


Ik ben heel benieuwd naar de reactie van Margrit zaterdag (en dan hopen dat ze niet voor die tijd op mijn blog kijkt).

Leuk dat je even kwam kijken hier. Liefs, Nicolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette