About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

woensdag 26 oktober 2011

The beauty of snow: CU10

Zo met de kou op komst, heb ik me eens gewaagd aan een winter-layout. Vorig jaar hadden we natuurlijk een prachtig winterwonderland in december. Met veel plezier hebben we ons daarin begeven. Vooral Liselot had de tijd van haar leven. Zij staat dan ook centraal op deze LO. Ook Nienke, Colin en ik staan erop.

Met deze layout doe ik weer mee met de count-up challenge van Scrapdelight. De eisen dit keer:
  • tien foto's
  • minimaal tien blaadjes
  • Eén of meerdere tags
  • Eén of meerdere stempels
  • Eén chipboard embellishment
De grote foto van Liselot die heel vrolijk sneeuw in de lucht gooit is één. Daarna negen kleine foto's in de negatievenstrips. De ene bloem op de layout heeft minimaal tien bloemblaadjes. Links op de layout een zwarte tag onder het papier weggeschoven. Het borduursteekje en de poststempel zijn geëmboste stempels. Links onderaan zit een chipboard knoop die ik beplakt heb met dessinpapier dat ook terugkomt in de LO.

Het was weer een heel traject! En dit keer heb ik dat traject een stuk doorlopen met twee nieuwe scrapvriendinnetjes die ik tijdens het Harvast Fest bij Scrapdelight ben tegengekomen. Heel leuk om af en toe met anderen te scrappen.

Hier is ie dan:
En nog een paar details:
Dankjewel voor het langskomen op mijn blog. Liefs, Nicolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette