About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

dinsdag 22 november 2011

In de zweefmolen

Eind augustus was er bij ons in Leidsche Rijn een dag waarop je van alles kon bekijken en leren over de historie van het gebied waarin wij nu wonen. Erg leuk en interessant, ook voor de meiden. Daarnaast was er ook ander vermaak voor de kinderen. Ze zijn prachtig geschminkt, we zijn met elkaar in het reuzenrad geweest en de meiden gingen in de zweefmolen. Het was Nienkes eerste keer in de zweefmolen, maar ze vond het helemaal geweldig. Vooral proberen mijn hand in de 'vlucht' aan proberen te raken, zorgde voor dikke pret.

Ik heb er een layout van gemaakt waarin ik heb geprobeerd de beweging die in de foto's zit ook tot uiting te brengen in het ontwerp. Vandaar de twee cirkels en de vlinders die meedraaien.

Het was weer een hele zoektocht naar het juiste 'ontwerp' maar dit is 'm dus geworden!


Groetjes, Nicolette

1 opmerking:

  1. ik vind hem helemaal top!
    heerlijk zo zwieren in de lucht.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette