About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

maandag 5 december 2011

CU#11 Totally happy moment

Tijdens een mooie dag in september zijn we met z'n viertjes naar een dag in Leidsche Rijn geweest en daar mochten de meiden zich laten schminken. Nou is dat wel eens vaker gebeurd, maar het eindresultaat van kinderen die hen voorgingen, was de lange rij wachten meer dan de moeite waard. Liselot en Nienke waren tijdens het schminken bijna in extase. Wat waren ze trots!

De foto's heb ik gebruikt voor de Count-Up Challenge van Scrapdelight. Inmiddels is nummer 11 alweer aan de beurt. De eisen dit keer zijn:

- elf foto's
- muzieknoten in welke vorm dan ook
- precies vier foto's met een andere vorm dan vierkant of langwerpig
- een titel met het woord HAPPY
- precies elf blingstenen of pearls

Elf foto's en vier daarvan zijn door een nestabilitie door de BigShot gesneden tot een label. De rest is volgens mij niet zo moeilijk te vinden.

 
 
 
 
De uitdagingen worden steeds lastiger, maar het is zó leuk om eraan mee te doen! Elke keer is het letterlijk een uitdaging om weer iets nieuws te verzinnen!

Liefs, Nicolette

2 opmerkingen:

 1. Ik zit weer s te neuzen in blogland, dus kom even buurten ;-)
  Wat heb je een gave letters hier gebruikt!
  Hoe heb je die gemaakt?

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Esther, soms is het wel handig om een scrapvriendinnetje te hebben met een silhouette!!! Zij heeft die letters voor mij gesneden. Groetjes, Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette