About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zondag 22 juli 2012

Natural beauty

Die kleine dame van ons is zo ontzettend heerlijk lekker fotogeniek. Zo makkelijk om van haar prachtige foto's te maken. Voor deze mini-LO heb ik een drietal foto's gebruikt van Nienke op het springkussen tijdens het straatfeest op vrijdag 6 juli. Behalve een springkussen was er ook een waterbuikglijbaan, dus het was fijn dat het mooi weer was zodat de bikini aan kon. Ook is er een buurvrouw in de straat die leuk kan schminken. En als Nienke mag kiezen dan kiest ze natuurlijk altijd voor een prinses. In combinatie met haar loshangende, weer opgedroogde, krullende haar zag ze er (voor mij als moeder) oogverblindend uit. Ook hier weer gebruik gemaakt van Echo Park papier van vorig jaar zomer.
Lieve groeten en bedankt voor je bezoekje, Nicolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette