About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zondag 22 juli 2012

You are my sunshine (my only sunshine)

Op donderdag 5 juli is Liselot alweer zeven jaar geworden. Ondanks dat het een gewone werkdag was, toch 's morgens even tijd geregeld om in bed de cadeautjes te geven en zo de verjaardag goed te beginnen. Liselot was zo oprecht blij met het fanboek van K3 dat ze van Nienke kreeg. Dat straalt ook helemaal van deze foto af! Ik heb wat restjes papier gebruikt van de lijn Sunshine van My Minds Eye. Echt een heerlijk merk dat vaak met prachtige papierlijnen op de markt komt.
 
Het voorwerk heb ik afgelopen week tijdens onze vakantie in Rockanje gedaan en de finishing touch, het toevoegen van de embellishments, het leukste stukje van het scrappen, heb ik dit weekend gedaan nu we weer thuis zijn.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Groetjes, Nicolette

1 opmerking:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette