About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

woensdag 26 september 2012

Aan pappa's veilige hand

Op zaterdag 7 juli zijn we op kraambezoek bij vrienden in hun vakantiehuisje in Rockanje. Het was die dag prachtig weer en dus belandden we op het strand. Hier waren we helemaal niet op voorbereid en dus hadden we geen zwemkleding en handdoeken bij ons. De kinderen begonnen eerst met pootje baden. Daarna verdwenen al snel alle kledingstukken en werd er heerlijk in onderbroekjes gezwommen. In het begin vond Nienke het water nog wat spannend en dus ontdekte ze aan de veilige hand van Colin dat het heel leuk is om in het water te spelen. Later lag ze onbevangen in het water (hiervan heb ik al eerder een LO geplaatst met de tttel 'eindelijk watervrij').

Deze LO stond al een tijdje op de rand van de kast en ik was er niet tevreden over en dus zou hij geen plekje krijgen op de 3x3 canvassenmuur waar ik mee bezig ben. Van de week ben ik opnieuw met deze LO aan de slag gegaan. Hij was gewoon niet in balans. Ik heb de beige bloemetjes verwijderd en deze vervangen door meer zwarte, blauwe en witte bloemetjes. Ook de titel is veranderd. Alle canvassen hebben (en zullen krijgen) een titel van zwarte gestanste letters met een laagje Glossy accents. En nu klopt ie wel en is hij klaar om hier te laten zien ;-)

 
 
Liefs, Nicolette

2 opmerkingen:

  1. hoi ik probeerde gisteren ook al een reactie achtertelaten maar je moet steeds een code intoetsen bij t achterlaten van een reactie t zou handig zijn als je die uitzet want zo is een reactie achterlaten lastig aangezien ik gisteren 8 x de verkeerde code had ingetoetst je lo's zijn prachtig geworden gr janneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Janneke, Ik zal eens kijken. Geen idee dat zoiets moet. Bedankt voor je tip! En bedankt voor je reactie. Altijd leuk! Groetjes, Nicolette

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette