About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

vrijdag 5 oktober 2012

Fun at the beach

In de zomervakantie zijn we naar Rockanje op vakantie geweest. We huurden daar een grote, ingerichte tent. Eén nachtje logeerde ons nichtje Jojanneke bij ons. Zij woont haar hele leventje al in het buitenland en kon zich niet herinneren dat ze ooit in Nederland aan het strand was geweest! Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en het bezoekje aan het strand (ondanks het slechte weer) zorgde voor erg veel pret en plezier.

Als basis heb ik gebruik gemaakt van de papierlijn 'Vintage Summers Basics' van Maja Design. Van dit papier kan ik geen genoeg krijgen. Prachtige kleuren en hele subtiele designs. De foto heb ik gedistressed en gemat op een stuk papier van Maja Design. Achter deze foto steken vier gestanste Frame Renaissance van Sizzix die ik afgelopen zaterdag bemachtigd heb bij Scrapdelight. Deze met wat Distress Ink Black Soot bewerkt. Hierachter een stuk jute (geknipt uit een aardappelenzak) geplakt en de randen wat ruiger gemaakt door wat draadjes te verwijderen en hoeken af te knippen. Onderaan twee horizontale stroken van Maja Design en nog wat tissuetape met meetlat-print. Toen wat voorgestanste zee-embellishments in de juiste kleuren gekleurd met distress Ink en een plekje gegeven. Nog een paar bloemen, een titel (Sizzix stans Chip Block) wat takjes, een bedeltje, twee hartjespins en twee gestempelde tickets (Prima Marketing, Songbird) erbij en toen was er eens op een vrij makkelijke manier (vaak moet ik heel wat schuiven en wisselen en nu was ik vrij snel tevreden) weer een LO voor aan de muur af. De randen van de canvas geinkt met 'Vintage Photo' Distress Ink en uit de aardappelenzak een lange strook jute geknipt en die aan de zijkant van de canvas rondom geplakt. Nummer vijf is geboren (nog vier te gaan).

 
 
 

Leuk dat je hier even langs kwam. Groetjes, Nicolette

1 opmerking:

  1. hoi hoi

    weer een mooie lo en wat heb je je blog leuk op gepimpt lekker herfstig.
    gr Thamar

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette