About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zaterdag 20 oktober 2012

Blije meid

En daar is nummer acht voor aan de canvassenmuur! Het is er één met een foto van Nienke op de boot van Medemblik naar Enkhuizen. Op het dek was er een speelhuisje met patrijspoortjes. Nienke had erg veel pret met de andere kinderen die er ook in en bovenop zaten.

Voor deze LO heb ik gebruik gemaakt van sketch 230 van Creative Scrappers:
Het gebruikte papier is van de lijn Etcetera van Bo Bunny en Vintage Summer Basics van Maja Design. Ook heb ik golfkarton gebruikt. Alle randen weer gedistressed en geïnkt. Twee tags gemaakt en achter de papiertjes gestoken. Om het stukje golfkarton bakers-twimedraad gedraaid met een hartjesbedel eraan. Toen bloemetjes, takjes en houten sterretjes geverfd met goudkleurige glimmer glam toegevoegd. De titel is weer gemaakt met de stans Chip Block van Tim Holtz en bewerkt met Glossy Accents.
 
 
 Nu nog één voor de muur en dan kan ik me weer op een nieuw project gaan storten. Nog even bedenken wat dat zal worden.

Leuk dat je hier even kwam kijken. Groetjes, NicoletteGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette