About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zaterdag 13 oktober 2012

Kanjers

Ik neem eindelijk eens de tijd recente projectjes op mijn blog te plaatsen. Dit is al het derde berichtje van vandaag. Ze zijn niet allemaal vandaag gemaakt hoor! Het is allemaal van de laatste tijd. Deze hier heb ik wel van de week gemaakt en vandaag heb ik er de laatste hand aan gelegd.

Twee weken geleden hebben wij op zondag (met het dispuut van Colin) lekker de toerist uitgehangen. In West-Friesland hebben we de historisch driehoek aangedaan: met de stoomtrein van Hoorn naar Medemblik, met de boot van Medemblik naar Enkhuizen en daarna weer met de hedendaagse trein terug naar Hoorn. In de haven van Medemblik heb ik deze leuke foto van Colin met onze meiden gemaakt.

Voor deze zevende LO van 20x20 cm voor onze canvassenmuur heb ik de papierlijn Miss Caroline van My Minds Eye gebruikt. Mooie kleuren en rustige motieven. Daar hou ik wel van. Ik heb eerst de foto vierkant gemaakt, de randen opgeschuurd en toen gemat. Onder de foto drie stukken papier die allemaal gedistressed en geïnkt zijn. Deze heb ik met de naaimachine voorzien van één en soms twee stikrandjes. Twee tickets uitgeknipt uit het papier en die met 3D-plakkers verhoogd opgeplakt. Een hekje (Magnolia doohickey) onder de foto geschoven en alles vastgeplakt. Een stuk kant vastgeniet en daarop een vlaggenlijn geplaatst met de titel van deze LO: want kanjers zijn het die man en dochters van mij!!! De letters natuurlijk weer bewerkt met glossy accents. Tussen alle vlaggetjes een rhinestone en ook nog bloemetjes, houten vlindertjes (met distress inkt, stickles en glossy accents bewerkt), gestanste takjes en een bedeltje toegevoegd. Langs de randen nog wat scheurtjes in het papier gemaakt en hierachter weer het houten motief laten terugkomen en één hoek omgevouwen en vastgeniet.

Inmiddels prijkt ook deze ook al aan de muur. Nog twee en dan kunnen we genieten van negen kunstwerkjes boven de eettafel!
 
 
 
Dat was het wel even voor vandaag ;-)!!! Leuk dat je hier was! Liefs, Nicolette

1 opmerking:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette