About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zondag 27 oktober 2013

Betsie 40 jaar

Vrijdagavond nog even lekker op mijn scrapkamer een kaartje gemaakt voor Betsie, mijn vriendin die morgen 40 jaar wordt. Voor het eerst is er een rond kaartje uit mijn handen gekomen en wat is dat leuk. Het hele kaartje is bijna geheel gemaakt van gewoon wit papier (van de Action) en met een inktkussentje distressinkt. Een stempelafdrukje als basis gebruikt en meerdere rondjes uit papier gesneden en een mal van Noor! Design op de achtergrond gebruikt. De bloemetjes gestanst en met inkt ingesmeerd. Alle bloemetjes nat gespoten en per bloemetje in elkaar gekreukt. Daarna weer open gevouwen en drooggemaakt met de heattool. Zo komen er mooie stevige kreukels in de bloemblaadjes. Drie formaatjes op elkaar gestapeld, vastgeplakt en in het hartje een pareltje geplakt. Nog een swirl gestanst, een ticket gestempeld en twee dichte roosjes toegevoegd en toen was het kaartje af. Straks gaan we naar het feestje en dan ga ik hem meteen aan Betsie geven.
Fijn weekend, liefs, Nicolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette