About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

donderdag 7 november 2013

Na de Kreadoe

Vorige week ben op ik op woensdag en donderdag naar de Kreadoe geweest. De eerste dag ben ik met mijn scrapvriendin Saskia-Ann geweest en op donderdag met mijn moeder. Heel gezellig. En wat was het weer een Walhalla om daar rond te lopen! En dan keuzes te maken..... want ja, helaas kan je niet alles wat je leuk vindt meenemen. Maar toch met geweldige dingen thuis gekomen.

En na een week al dat moois in huis te hebben begon het toch wel te kriebelen, dus vandaag, terwijl de meiden op school zaten, me lekker teruggetrokken op mijn knutselzolder en aan de slag gegaan. Het resultaat is drie kaartjes in de kleuren paars en kraft. Twee hebben er meteen een bestemming en de derde zal dat vast ook ooit wel krijgen:
De tweede gaat naar een dochter van mijn vriendin. Ooit heeft die dochter op 11 november een slechte diagnose gekregen en gelukkig is dat helemaal goed gekomen, maar nog elk jaar stuur ik haar een kaartje op die dag. De laatste gaat naar mijn schoonzusje Willemien die volgende week haar 40e verjaardag mag gaan vieren.

Bedankt voor je bezoekje, liefs, Nicolette

1 opmerking:

 1. Hoi hoi

  nou nou wat is dit !! Gaaf hoor mooi gemaakt. Ik wilde ook zo graag naar de krea doe maar mijn moeder kreeg in die week een trombose been ik zat zowat de hele week in het ziekenhuis. Balen maar dit ging natuurlijk voor.
  Volgend jaar zeker weer
  o ja 7 december dan ben ik jarig !!haha grapje natuurlijk

  gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette