maandag 28 december 2015

Sending you a bucket full of kisses

Goedenavond lieve mensen,

Vandaag sinds lange tijd weer eens een kaartje dat ik heb gemaakt gewoon omdat ik er zin in had en niet omdat ik voor een designteam een opdracht had. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het super om in mijn designteams te zitten, maar soms is het ook fijn om lekker je creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Met Sinterklaas heb ik één van de nieuwe Dutch Doobadoo Shape mallen (square 2) gekregen en deze brandde bijna door de verpakking heen om mee aan de slag te gaan. Het papier is 'Coffee in the arbour' van Maja Design. Het plaatje heet 'Pint Size Love' en is van Saturated Canary en ik heb haar in de zomervakantie (ja, je leest het goed, de ZOMERvakantie) gekleurd met mijn Copic Markers. Door allerlei omstandigheden heb ik mezelf nog geen tijd gegund om mijn voorraad gekleurde digi-stempels te verwerken op kaartjes. Nu is de eerste dus eindelijk daar!
 De hartjes die ik gestanst heb, zijn geweldig. Ze zitten in een set van vier stansjes van Sizzix, Tim Holtz, Alterations Collections, Thinlits dies, Scribbles and Splat. Dit is de eerste keer dat ik ze heb gebruikt en zeker niet de laatste keer!
De ovalen zijn van Dienamics en hebben zo'n leuk stitchrandje. Dat geeft een leuk effect.
De stempels zijn van Noor! Design 6410/0338.

Verder nog een stukje kant en wat kant en klare bloemen toegevoegd.

Ik ben benieuwd wat je van mijn kaartje vindt! Het is altijd weer een feestje om reacties te lezen!

Fijne avond!

Liefs, Nicolette

9 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart, echt heel erg mooi

    Groetjes Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Ilonka! Super leuk om te lezen! En wat gaaf dat je mijn volger bent geworden! Dankjewel, ook daar voor! Liefs, Nicolette

      Verwijderen
  2. Schitterend modelletje!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is idd heerlijk om je eigen even uit te leven zonder verplichting en je kaartje ziet er geweldig leuk uit en ach in de zomer moet je het ook gewoon lekker rustig kunnen zitten en een voorraadje ingekleurde stempels komen nu dan goed van pas. Mooi ingekleurd en en een plaatje geworden.

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super mooi kaartje Nicoletta ... Ik zag het op fb voorbij komen en wou het toch van naderbij bekijken ... Wat een geweldig mooi kaartje ... Prachtig opgebouwd, super mooie ingekleurde stempel en de combinatie van malletjes ... geweldig ...
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi hoi. Heel erg mooi, mooie opbouw en gave stempel.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is zeker fijn om een keer te knutselen met spulletjes die jij graag wilt gebruiken. Nou het is een prachtig exemplaar geworden. Lieve groet Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super mooie kaart met vele mooie accentjes !
    De hartjes zijn idd heel leuk zo mooi .
    Fijne jaarwisseling
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  8. gelukkig nieuwjaar ik hoop dat het een jaar word zonder zorgen.
    deze kaart is echt waar weer een plaatje

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette