About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

donderdag 9 maart 2017

HUGS

Lieve mensen,

Vandaag hier op mijn blog mijn eerste creatie als DT-lid van Hobbycompleet De Duif. Natuurlijk helemaal happy dat ik ben verkozen als één van de nieuwe leden van het team!

Als eerste ben ik aan de slag gegaan met een aantal nieuwe producten van My Favorite Things en Joy!Crafts/Noor Design.
 Voor de basis heb ik een stuk kraftkarton gebruikt van 15x30,5 cm. Ik heb dit gevouwen op 11, 22 en 26,3 cm. Hierdoor ontstaat het model van de kaart zoals je hierboven ziet. Op alle zijdes heb ik eerst créme cardstock geplakt en vervolgens designpapier uit het papierblokje 'Roses all over' van My Favorite Things.
 Voor het woord 'Hugs' op de voorzijde van de kaart heb ik de Die-Namics stans 'Twice the Hugs' van My Favorite Things gebruikt. Ik heb hier een shaker-onderdeel van gemaakt.
 Eerst heb ik twee stukken karton gesneden op een iets groter formaat dan het crèmewitte papier. Waarom groter? Omdat het lastig is om elke keer precies op dezelfde plek te stansen. In beide stukken karton stans je het woord uit. Hierna plak je de twee delen met de gestanste onderdelen precies op elkaar en daarna snij je het op maat. Nu kun je de kartonnetjes op de kraftondergrond vastplakken. Vervolgens heb ik de ruimtes gedeeltelijk gevuld met microbeads, maar je kunt dit ook met kraaltjes, sequins of andere kleine kleurrijke voorwerpjes doen. Vervolgens stans je uit het crèmewitte papier ook het woord en plak je dit over het karton heen. Vervolgens plak je hier overheen een hard stuk plastic. Ik bewaar bijvoorbeeld altijd mijn verpakkingen van stansen en daar kan ik dan mooi dit soort stukken plastic uithalen. Vervolgens snij je een stuk designpapier. Ook weer iets groter dan het eigenlijk moet zijn omdat precies stansen heel lastig is. Snij dan het woord 'Hugs' uit je designpapier. Leg het op je gevulde letters en bepaal dan hoe groot je je papier moet snijden zodat het precies past. Plak je designpapier vast.
 Vervolgens heb ik de kaart verder 'aangekleed'. Bovenaan de kaart een randstans bevestigd. Om het plaatje een ronde stans. Beide van Joy!/Noor. Het plaatje komt trouwens van Pinterest. Wat kun je daar veel geweldige illustraties vinden.
 De grote bloemen heb ik gemaakt met de nieuwste Floral Flourishes stansjes van Joy!/Noor. De gestempelde blaadjes komen uit de mooie stempelset 'Fancy Flowers' van My Favorite Thing.

Verder nog in de hartjes van de bloemen wat microbeads geplakt, kant-en klare bloemetjes, ribbelkarton en verbandgaas toegevoegd.

Ik hoop dat jullie mijn eerste creatie waarderen en ik jullie van wat inspiratie heb mogen voorzien. Ik lees het graag in jullie opmerkingen!

Ik wens jullie een hele fijne dag toe.

Lieve groet, Nicolette

Hieronder de links van de gebruikte materialen naar de webwinkel:

10 opmerkingen:

 1. Prachtige creatie...super lief!
  Gr Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een prachtige binnenkomer gemaakt voor De Duif Nicolette. Wat een lieve kaart en wat gaaf dat het woord een schud-gedeelte is..top.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah wat een Lieffie blijft altijd leuk babykaarten
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart en gefeliciteerd met je dt schap.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattig kaartje.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je DT-schap bij hobby compleet de duif. Je hebt een prachtige kaart voor ze gemaakt .
  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eine wunderschöne Karte, ganz toll gestaltet
  glg Gertrude

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WoW dat is super gaaf gedaan. Echt mooi hoor. Dat beloofd wat.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldiggggg....wat een binnenkomer en wat een crea idee om zo een shaker card te maken. Top!
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je dt schap . Prachtige kaart lief plaatje heel mooi model .
  Fijn weekend
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette