About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

woensdag 17 mei 2017

Bedankt.....

Lieve mensen,
Vandaag, na een lange tijd, weer eens een kaartje van mij dat ik heb gemaakt voor Hobbycompleet De Duif.
 
Ik mocht aan de slag gaan met het prachtige nieuwe papier 'The Sofiero Collection' van Maja Design en een aantal geweldige nieuwe producten van Studio Light. De tag en de stempel 'Bedankt' die ik gebruikt heb, zitten in de 'Stamps & Die Cut' set BASICSDC04. Super handig: stempels en een stans die heel leuk met elkaar matchen. De banner en de bloemetjes zitten in de Cutting&Embossing set STENCILSL39.
Het vintage plaatje dat in het papier van The Sofiero Collection zit heb ik gestanst met de tag. Daarna heb ik de tag gemat op twee laagjes papier. Door deze drie laagjes een gaatje gemaakt en dit op een basis van meerdere laagjes papier geplaatst. Door het gaatje een lintje en onder de tag een kantje. Over het plaatje de tekst op een banner bevestigd en vervolgens twee maal het kleinste bloemetje gestanst en geëmbost. Alle randen en de geëmboste gedeeltes bewerkt met distress inkt Pumice Stone.
Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en graag tot een volgende keer!
Lieve groet,

2 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart Nicolette Toevallig heb ik ook net een kaartje gemaakt met dit plaatje en papier. Zo'n mooie lijn.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gaaf kaartje heb je gemaakt! Heel mooi!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette