dinsdag 6 februari 2018

Tag 'Do you care for some coffee?'

Goedemorgen lieve mensen,

Vorige maand liet ik jullie al weten dat ik meedoe met de 'Kimya's 12 Tags of 2018' challenge. Vorige week kregen we de nieuwe opdracht en we mochten aan de slag met het thee/koffie-thema. Ik ben weer lekker aan de slag gegaan en heb zelfs weer eens heerlijk een plaatje gekleurd met mijn Copic Markers. Wat is dat toch heerlijk!!!
Het papier is van Maja Design en heet heel toepasselijk 'Coffee in the Arbour'. Leuke prints met  koffie- en theepotjes, mooie bruintinten en zelfs bijpassende kleine tags in het thema.
 De mal die ik heb gebruikt om het randje aan de zijkanten van de tekst te maken komt van Aliexpress. De takjes zijn gemaakt met een oudje van Marianne Design en de bloemen en het bedeltje van het koffiepotje komen uit mijn heerlijk, extreem grote privĂ©-voorraad ;-)
 De digi is van mijn favoriete merk Saturated Canary en heet 'Morning'.
Bovenaan een gaatje gemaakt en rondom het gat een eyelet geplaatst, gemaakt met de Crafty Cocktail snij- en stempelset 'Eyelet Decoration' 6004/0022 van Joy!Crafts. Vervolgens een stukje dubbel organzalint erdoorheen gedaan.

Ik ben benieuwd wat je van mijn kaartje vindt! 

Voor nu, een hele fijne dinsdag verder en graag tot weer een volgende keer!

2 opmerkingen:

  1. Prachtige tag Nicolette,
    Leuke digi, mooi kleurwerk en je hebt er mooi papier bij gevonden,
    groetjes
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige tag. Je hebt haar prachtig gekleurd en het is zo jammer dat Krista gestopt is. Heel blogland heeft Alie ontdekt. Ik zit weer te wachten op een aantal spulletjes. Zo leuk geprijsd en nog goede kwaliteit. Alles klopt weer en past bij elkaar, mooi gemaakt.
    Lieve groet,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette