woensdag 11 april 2018

Birthday girl

Hallo lieve mensen,

Ik heb eindelijk weer eens gekleurd! En wat is het toch jammer dat ik dat zo weinig doe. De tijd ontbreekt me soms gewoonweg. Maar ik ben blij met hoe dit plaatje uitpakte.

Natuurlijk heb ik er maar meteen een kaartje omheen gemaakt.
 De vorm van de kaart heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo Shape Art Mal 'Fantasy' 470.713.133.
 Het gebruikte papier komt uit de set 'Vintage Roses' van Joy!Crafts (6011/0548).
Het plaatje is een digi van Saturated Canary (en helaas niet meer te verkrijgen omdat de artiest gestopt is met de verkoop van haar illustraties) en ik heb haar ingekleurd met Copic Markers.
De tekst 'girl' heb ik gemaakt met de alfabetstans One of A kind van Joy! (6002/0799) en ook de tekst 'Birthday' is een stans van Joy (6002/0296
 De grote bloemen zijn gemaakt met Joy!-stans 6002/0771. Echt een favorietje van mij. En jawel, ook de doilystans op de achtergrond (6002/0783), de ticket met de tekst 'hugs&Kisses (6004/0013) en het takje (6002/0939) zijn van Joy!

Verder nog wat kant en klare bloemetjes, een stukje parelsnoer en wat parels toegevoegd en dan is het kaartje klaar om een keer de weg te vinden naar een jarige meid!

Ik hoop dat je mijn kaartje leuk vindt. Ik lees het graag in de reacties!

Fijne dag!



5 opmerkingen:

  1. Wat een mooie stoere meiden kaart heb je gemaakt. Prachtige digi ook en mooi ingekleurd. Mooie details erop verwerkt.

    Lieve groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je kaart zeker leuk. Je hebt de digital van Krista prachtig gekleurd en de kaart mooi afgewerkt. Wat een mooi bloemen toefjes zitten op de kaart.
    Lieve groet,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk kaartje Nicolette! En wat zit er lekker veel op. Alles past perfect bij elkaar.
    Groetjes Cobie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihihi ik had het al eerder gezegd, maar dat meissie wil ik best zijn hoor......hij is zo stoer die kaart. Heel leuk gedaan.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette