maandag 30 april 2018

Tag 'Happy Birthday'

Goedenavond lieve mensen,

Vanavond terug gekomen van een heerlijk, lang weekend op een twee eeuwen oude boerderij in Duitsland. Het was al de vijfde keer dat we hier waren, maar wat is het elke keer weer een feestje.

Tijdens dit weekendje op de valreep nog een tag gemaakt voor de 'Kimya's 12 Tags of 2018' challenge..... april is zo goed als voorbij..... En als ik ergens aan begin, wil ik het ook afmaken....

De opdracht was dit keer: gebruik drie stansjes, twee lintjes/kantjes en één bedeltje.

Ik heb met deze opdracht dit kaartje gemaakt:
Het plaatje heet 'Jada' en is van Saturated Canary..... What's new ;-) en uiteraard heb ik haar weer gekleurd met Copic Markers. Rondom het afdrukje heb ik de nieuwe stempelset 'Script' van Noor Design (6410/0468) gebruikt: gave druppels en vlekjes, teksten en labels.
 De vorm van de tag heb ik aan de bovenkant afgetekend met de Dutch Doobadoo Shape Art Mal 'Fantasy' 470.713.133. Het designpapier dat ik heb gebruikt is 'Ten Miles' van Noor Design 6011/0524.
 De drie gebruikte stansjes zijn allemaal van Noor Design:

-6002/0365 voor het randje aan de zijkant van de stans
- 6002/0972 voor de chrysanten
- 6003/0083 voor de varentakjes

Verder heb ik een stukje kant gebruikt onder het plaatje, een lintje door het gaatje aan de bovenkant, een tekstlabeltje, een bedeltje van een uiltje, wat wondgaas, kant-en-klare bloemetjes en een vlindertje van 'Unique'.

Ik ben benieuwd wat je van mijn tag vindt! Ik lees het natuurlijk weer graag!


4 opmerkingen:

  1. Heel gaaf! Prachtig e tag heb je gemakt in deze mooie kleuren! Prachtig met dat kraft erbij! En wat heerlijk een lang weekend in Duitsland. Kun je er weer even tegen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je dit mooi gedaan...prachtig hoor en ook de kleuren zijn super gaaf!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supermooi Nicolette, helemaal mijn kleuren. En wat een supergave stempel. Mag ik het merk vanje weten en waar je hem gekocht hebt ??

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hai Marjan,

      Dankjewel voor je lieve woorden. Het plaatje is van 'Jada' van Saturated Canary en ik heb haar via een Etsy-shop gekocht van de artieste Krista Smith. Helaas heeft zij de shop gesloten en is ze zich op andere zaken gaan richten.

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette