About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

donderdag 5 juli 2018

Cheers to 70 years

Goedemorgen allemaal,

Hebben jullie het geweldig mooie, nieuwe lavendel-designpapier 6011/0591 van Noor al ontdekt? Ik ben gek op paars, dus deze set past perfect bij mij en dit kaartje rolde dan ook zo uit mijn handen!
 De kaart is naar mijn lieve vriendin Margrit gegaan die onlangs haar 70e verjaardag mocht vieren. Zij is ook een vriendin van mijn moeder en is als 'oppasoma' ons leven binnengekomen. Wij samen hebben ook een enorme klik en in plaats van 'bonusmoeder' noem ik haar meer en meer gewoon een vriendin. Zo leuk, dat dat kan met zo'n enorm leeftijdsverschil. Tot zover de persoonlijke noot ;-)
 Als basis voor mijn kaart heb ik een vierkant stuk wit cardstock gebruikt van 15x15 cm. Hierop heb ik twee kleinere vierkante stukken designpapier geplakt. Rondom de mooie, blauwe randstans 6002/1099 gebruikt en ook nog twee randen op de kaart hiermee opgeleukt. Het vintage plaatje heb ik geplaatst op de bijbehorende ovale mal 6002/1044.
Vervolgens heb ik nog een aantal, op wit cardstock gematte, stukken designpapier onder het plaatje gerangschikt. Alle randen heb ik ruw gemaakt met de distresser.
 Vervolgens heb ik de kaart verder 'aangekleed' met zelfgemaakte bloemen (gemaakt met stans 6002/1082), kant en klare roosjes, hartjes uit de set 6002/1100 en plakparels.
De felicitatietekst komt van internet.

Margrit was erg blij met de kaart en die heeft een mooi plekje in haar woonkamer gekregen!

Leuk dat je even bij mij 'op bezoek kwam' en hopelijk tot snel een volgende keer!

4 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje en net papier is zeker mooi!
  Kan me voorstellen dat je vriendin er blij mee was.
  Mooie details ook zoals de hartjes erbij, heel lief.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een plaatje Nicolette. Alles is zo mooi op elkaar afgestemd en deze kleur spreekt mij ook heel erg aan. Lief zonder zoet te zijn. Je vriendin zal erg blij met deze mooie kaart geweest zijn en wat het leeftijdverschil betreft...échte vriendschap kent geen grenzen volgens mij ;) Gewoon koesteren...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow Nicolette, wat een supermooi kaartje heb je gemaakt. paars vind ik ook altijd heel mooi voor een kaart! Mooi hoe vriendschappen kunnen ontstaan hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig, wat een mooie kaart!
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette