donderdag 4 juni 2020

Layout 'Memories are .......

Goedemorgen allemaal,

Deze week is er weer een leuke Scr@p Challenge gestart bij Noor! Design. We dagen jullie uit om aan de hand van een sketch een Scr@p layout te maken. Ik ben daar ook mee aan de slag gegaan en ik heb daar deze layout mee gemaakt.

Op de foto mijn jongste dochter met haar vriendinnetje Eloïn tijdens de vakantie in 2013 toen wij elkaar ontmoetten. En nog steeds kunnen we het als gezinnen goed met elkaar vinden. Heel leuk dat zoiets tijdens een vakantie kan ontstaan.
Het achtergrondpapier komt uit mijn eigen voorraad maar de overige stukken designpapier komen uit de papierset 'Spring's Arrival' 6011/0656. Alle randen heb ik opgeschuurd met een schuurblokje.
Aan de linkerbovenkant van de foto heb ik de klok uit de blauwe mal 6002/0971 geplaatst. Op de linkerkant van de foto zit het 'look'-bannertje uit de 'Picture Kid' 6004/0035.
Elders op de layout heb ik ook het 'cheese'-bannertje uit dezelfde set gebruikt. Super leuke details voor op een creatie met een foto.
Op drie plekken op de layout heb ik clusters gemaakt met de zelfgemaakte chrysanten (6002/0972) in combinatie met kant-en-klare bloemetjes en de varentakjes (6003/0083).
Tenslotte een mooie, bijpassende titel aan de layout toegevoegd en her en der wat plakparels bevestigd.

De layout komt op een canvas op Nienkes kamer te hangen. Ze is er erg blij mee, dus dat is leuk.

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en hopelijk weer tot een volgende keer.1 opmerking:

  1. Ik vind het altijd superknap om een lay out te maken. Deze is ook weer geweldig!Nienke zal hier erg van gaan genieten op haar kamer! leuk dat jullie als gezinnen nog contact hebben.
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette