vrijdag 18 mei 2012

Playing sisters: Count Up #14

Hier weer een berichtje dat te maken heeft met de Count Up Challenge op het forum van Scrapdelight waar ik, samen met nog twee andere scrapdames, nog steeds aan mee doe. Het is inmiddels de veertiende opdracht. Op het forum hebben ze laten weten dat nummer 15 de laatste zal zijn, dus nog maar even mijn best doen om tot het eind vol te houden. De eisen dit keer zijn:


- 14 foto's
- Een titel die bestaat uit precies 14 letters (spaties en leestekens zijn geen letters)
- Het thema wat op tenminste 1 foto en in de journalling terug moet komen is 'Vrijheid'.
- Verder gebruik je precies 14 tags op je LO
- Je maakt gebruik van een distress techniek


Nu zijn we in de meivakantie lekker een weekje naar Terschelling en als je iets een vrijheidsgevoel geeft, is het een eiland met veel natuur en de zee en de duinen binnen handbereik. Op de foto's staan Liselot en Nienke die, ondanks het best wel frisse weer, aan het pootje baden zijn in het zeewater op het strand. We hebben zo genoten van hun enthousiasme. Echt vakantie.


De journalling (gevonden op een redelijk oud designpapiertje) verwijst voor mij enorm naar het vrije gevoel van vakantie: 'There's never enough time to do all the nothing you want'. Als je goed kijkt, zie je veertien verschillende foto's en de titel 'Playing sisters' bestaat precies uit veertien letters. De veertien tags kun je vinden in de twee uitklapboekjes (vier stuks), de twee inschuiftags, de grote foto is gemat op een grote tag en voor de titel heb ik zeven kleine tags gebruikt. En dan kom je op veertien uit. Ik heb niet een enorm uitdaging gezocht in het gebruik van distress inkt: ik heb veel randjes gedistresst en daarna de randjes met een blending tool van inkt (Black Soot) voorzien. Ook heb ik een mask gebruikt en tamponerend het kippengaasmotief op het basisveld geïnkt. Ook hierbij heb ik de blending tool en Black Soot distress inkt gebruikt.


 
 
 
Het is iets dat ik elke keer zeg als ik een berichtje plaats over de count up challenge, maar het is écht leuk om je op deze manier letterlijk uit te dagen weer iets leuks er van te maken.


Bedankt voor je interesse in mijn scrapknutsels! Liefs, Nicolette

1 opmerking:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette