donderdag 17 mei 2012

Zon, wind en duin

In de meivakantie zijn we op vakantie geweest naar Terschelling. Het was niet het mooiste weer, maar als je geen auto tot je beschikking hebt, moet je er op de fiets op uit en omdat je op vakantie bent, ga je er natuurlijk veel op uit. We zijn, ondanks dat het best koud was, een paar keer naar het strand geweest. Ik vond het behoorlijk aan de frisse kant, maar de meiden wilden persé met hun voeten het water in. De laatste keer dat we naar het strand gingen, wilden ze dat echt niet meer. Toen werd het heerlijk spelen in de luwte van de duinen.

Op het blog van Scrapdelight heb ik ook meegedaan met het sketchspel. De deelnemers werden in groepjes van vijf verdeeld en de eerste maakt een layout aan de hand van een sketch. De volgende krijgt alleen de layout  van de vorige te zien. Dat levert verschillende LO's op. Grappig om te zien.

Ik heb een LO gemaakt met onze meiden in de duinen van Terschelling. Het was een heerlijk momentje daar in het, uiteindelijk, warme zonnetje.
 
Leuk dat je even mijn blog bezocht. Liefs, Nicolette


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette