maandag 11 augustus 2014

Winnaar bloghop

Alweer bijna een maand geleden vierden we bij de My Besties Dutch Girls Designs onze eerste verjaardag met een bloghop! Tot gisteren konden jullie reageren op onze berichten en wat heb ik genoten van alle lieve en stimulerende opmerkingen op mijn creatie. Ook velen bezochten de blogs van mijn mede-Besties-Dutch-Girls. Superleuk! Bedankt!

Op het My Besties Dutch Girls Design-blog kunnen jullie alle winnaars lezen! Bij mij wil ik Anita Meijer van harte feliciteren: jij hebt bij mij gewonnen en als je een mailtje met je adresgegevens en je emailadres stuurt naar dutchbestieschallenge@gmail.com dan komt het pakketje en de digi zo snel mogelijk jouw kant op! En wel te weten: dit pakketje...

...en deze digi

Veel plezier ermee en ik hoop je nog vaak terug te zien op mijn blog! Evenals mijn andere nieuwe volgers natuurlijk!

Vanaf vandaag hebben we een speciale midzomerchallenge met de Fancy Pants Besties! Komen jullie even kijken en doen jullie allemaal (weer) mee?

Liefs, Nicolette

2 opmerkingen:

 1. Hoi hoi,
  Wat leuk was dit weer he.Enne nu op naar een volgend nieuw jaar.
  Fijne week nog gewenst.Lfs van Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Nicolette, ik schaam me dood maar door alle omstandigheden rondom mijn zoontje Nick heb ik je nog helemaal niet bedankt voor je prachtige pakket dat ik ontvangen mocht. Ben er superblij mee. Dank je wel.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette