About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

woensdag 1 augustus 2012

Beachtime

Toen we op kraambezoek gingen bij Marlies en Edgar om hun nieuwe dochtertje Noortje te bewonderen, werden we uitgenodigd om naar hun vakantiehuisje in Rockanje te komen. Het was die dag plotseling mooi weer dus 's middags liepen we even naar het strand. Water lokt en trekt aan kinderen, dus ondanks dat niemand een zwempak, zwembroek, bikini en handdoek bij zich had, wilden de kinderen toch heel graag zwemmen! Ze hebben genoten en wij dus niet minder. Na afloop was het wel lastig droog worden. Nienke had het echt koud en Edgar trekt spontaan zijn shirt uit zodat ik daar Nienke mee af kan drogen. Nog even mijn armen om haar heen en ze was zo weer warm.

Ik heb bij het maken van deze (weer mini-) LO een mask van baksteentjes gebruikt en daarin Pluster Tex gesmeerd. Een heel grappig goedje dat opbolt en een 3D-effect krijgt als je het verhit met de heattool. Daarna de foto twee keer gemat: één keer op een bladzijde uit een oud franstalig boek en één keer op een gescheurd stuk cardstock. Dit geheel voorzien van een borduurrandje. Daarna nog wat bloemen, takjes en andere embellishment, een titel, datum en journalling toegevoegd.
 
Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Groetjes, Nicolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette