About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

woensdag 22 januari 2014

A time forever....

Na mijn vorige bericht waarin ik een layout liet zien van Nienke met haar vakantievriendinnetje Eloïn, dan nu een layout met een foto van Liselot en Killian, de broer van Eloïn, en Liselots speelkameraadje tijdens onze week op de boerderij in Duitsland.

In de buurt was een heel mooi natuurzwembad. Twee dagen waren we daar met beide gezinnen te vinden. De kinderen hadden het zo naar hun zin...... En dan wij dus ook. De foto is als ze met veel vaart en lol door de waterglijbaan sjezen. Het plezier is van hun snoetjes af te lezen.

Voor deze layout heb ik ook de papierlijn Vintage Autumn Basics gebruikt van Maja Design. Een achtergrond vel met daarop nog weer een vierkant kleiner vel en daarop weer een rechthoek. Ook nog drie kleinere stukken papier op de achtergrond waarvan ik er eentje in een pijlvorm heb gesneden en eentje heb bewerkt met een randstans van Martha Stewart. Achter de foto een donkergekleurde rand voor veel contrast en daarachter nog een vel muzieknotenpapier van Noor. Alle randen gedistressed en geïnkt met distress inkt Walnut Stain. Achter de foto met mat een chipboard klok van Tim Holtz geschoven en op kleur gebracht met distress inkt. In de rechterbovenhoek een papieren doily en nog kleinere gestanste doilies her en der achter clusters geschoven. Daarna ook weer de prachtige titel uit het designpapier gehaald en opgeplakt. Als laaste de embellishments toegevoegd: labels, klokken, knoopjes, (zelfgemaakte) bloemen, takjes, swirl, splitpennen met tekst van Prima Marketing en radars van chipboard van Tim Holtz.

En hier is ie dan:Ben er zelf erg blij mee!

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog.

Liefs, Nicolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette