About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zondag 12 januari 2014

Laatste en eerste

Vandaag een berichtje met mijn laatste kaartje van 2013 en de eerste van 2014. In de kerstvakantie heeft het scrappen helemaal stil gelegen omdat ik me gericht heb op het maken van de fotoalbums 2013. Het hele jaar had ik er niets aan gedaan, omdat ik het leuker vind om op mijn knutselhok bezig te zijn. Maar nu moest alles maar gewoon even wachten. En sinds gisteren zijn zelfs alle drie (eentje voor ons en dan voor elke kleine dame een eigen) de fotoalbums al in huis! En dat op 11 januari! Fijn dat het weer geklaard is, die klus.

Ik heb een Dutch Doobadoo Shape Art Mal gebruikt om de vorm van de kaart te maken. En omtrekken, uitknippen en klaar. Ik heb vier formaten gebruikt. Het papier zijn allemaal restjes van allerlei lijnen. Een ingekleurd stempelafdrukje van Sylvia Zet rond uitgesneden. Achter het afdrukje een mal van Noor!. Verder een stuk kant, digi-tickets, bloemetjes, takjes, een vlinder, pareltjes en een stempel toegevoegd.
 
Gebruikte materialen:
- Dutch Doobadoo Shape Art nr. 4
- Stempel Noor Bingo stempels
- Bloemen Noor 6003/0024 en 6002/0157
-Takje Noor 6003/0032
- Takje Doohickey Magnolia
- View Master Doohickey Magnolia.
- Noor Mal 6002/0172
- Mini vlinders Cheery Lynn
- Kant en klare bloemetjes
- Pareltjes
- Kant

Het andere kaartje heb ik vanmorgen gemaakt voor mijn vriendin Saskia-Ann waar ik geregeld mee af spreek om samen te scrappen. Ze is donderdag van haar paard gevallen en heeft daarbij een hersenschudding opgelopen. Dat was een extra stimulans om me vanmorgen even op mijn hobbykamer terug te trekken, want naar haar moet natuurlijk wel een zelfgemaakt kaartje.


Het papier is van een papierblok van Noor en ik heb een stukje van een oude papierlijn van Bo Bunny gebruikt. Wederom een stempelafdrukje van Sylvia Zet. Achter het afdrukje een ovaal en een mal van Noor. Wat stroken papier achter het plaatje met mal geplaatst en bij de horizontale ook nog een kantje en een lintje eroverheen gespannen. De doily in de linkerbovenhoek is een stans van Cheery Lynn en de randstans rechts is er ook één van Noor. Verder nog een swirl van Noor, bloemetjes, strikjes, pareltjes en de digi-tickets van Noor.

 

Gebruikte materialen:
- Noor Vintage Paperbloc 6011/0302
- Noor mallen 6002/0304 en 6002/0302 en 6002/0163
- Doily stans Cheery Lynn
- Kant, lint en twinedraad
- Parels
- Kant en klare bloemen

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. 

Liefs, Nicolette

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette