About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zaterdag 18 januari 2014

Memories are.....

In afgelopen zomervakantie hebben we een geweldige week gehad op een Betere Bed boerderij in Duitsland. We hebben hier kennis gemaakt met het Nederlandse gezin Stam uit Den Haag en onze twee kinderen en hun twee kinderen konden het zo goed met elkaar vinden. Qua leeftijd pasten ze ook perfect bij elkaar. Voor deze layout heb ik een heerlijke foto van Nienke en Eloïn gebruikt op de laatste avond van onze vakantie. De mondjes zijn nog een beetje vies van de gezellige BBQ en wat een lol hadden ze met het uitpluizen van de schatkaart! Ze kwamen met heel wat chocolaatjes terug van hun rondgang over het terrein van de boerderij.
Ik heb de prachtige papierlijn Vintage Autumn Basics van Maja Design gebruikt. Dit is echt het mooiste merk!! Alles wat ze op de markt brengen is even mooi. De randen van de foto heb ik eerst opgeschuurd en de foto eerst op een donker stuk papier gemat en daarachternog muzieknoten papier van Noor! Verder wat verschillende stroken papier achter de foto gerangschikt en de rozenpostcard van Noor! gestempeld. Drie randstansen van Noor! zijn her en der aan de randen geplakt. Twee tickets, een negatiefstrook, een vlinder, bloemen en takjes gestanst. Verder een flesje met kralen, een jurkjesbedel, twee klokken uit het papier, opgerolde stukjes muzieknotenpapier, knoopjes, bessentakjes en parels toegevoegd. De prachtige titel 'Memories are timeless treasures of the heart' is ook een onderdeel van het papier!

 
 
De layout zit alweer op een canvas en die krijgt eerst een mooi plekje aan de canvassenmuur in onze woonkamer. Daarna komt hij vast bij Nienke op de kamer te hangen!

Leuk dat je hier even was!

Liefs, Nicolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette