About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zondag 9 februari 2014

Valentijn en verjaardag

Dit weekend waren de meiden uit logeren en dus hebben wij een heerlijk weekendje in en om huis gehad. Zaterdag begonnen met een lekker pittig lesje sporten en boodschappen en daarna wat was en aan de hobby.

Liselot is momenteel erg in de ban van Valentijnsdag. Is in het 'geheim' lieve briefjes voor ons aan het schrijven. Pas had ik al een lief, roze kaartje gemaakt en die heb ik nu bedacht als Valentijnskaartje voor Nienke. Vandaar dat ik als eerste aan de slag ben gegaan met een kaartje voor Liselot. Gisteren kreeg ik ook mijn gewonnen verenstansjes binnen met de post. Het laatste kaartje dat ik plaatste in mijn vorige bericht deed mee met een challenge. In het nieuwe Noor!-magazine stond een sketch voor een kaart van Tiets en zij had bedacht om daar een wedstrijdje mee te organiseren. Tot mijn grote verrassing had ze mijn kaartje als winnende kaart gekozen! Zo leuk. Dus deze stans meteen op dit kaartje voor Liselot gebruikt.
Het kaartje heb ik gemaakt met papier van Maja Design, Vintage Autumn Basics, een Vintage papierblok en het muzieknotenpapier van Noor! Achter het afdrukje een blauwe mal van Noor, de Vlinderrandstans van Noor bovenaan de kaart en de muzieknotenrandstans van Noor in twee stukken geknipt en op de kaart geplaatst. Het afdrukje zit op een hekje van Magnolia. Verder twee stempeltjes van Noor, de veertjes van Noor, een vlinder van Cheery Lynn met drie pareltjes en drie kant en klare roosjes.
Het kaartje is wel leuk geworden maar helemaal tevreden ben ik niet. Kan niet goed aangeven waarom niet, maar toch is het zo. Hij is niet helemaal in balans. Ach, ik weet zeker dat Liselot 'm prachtig vindt.

Daarna ben ik 's avonds, na heerlijk samen thuis gegeten te hebben en samen naar een mooie serie op tv gekeken te hebben, toch ook nog even naar boven gegaan en begonnen met een volgend kaartje. Hij is voor een lieve vriendin van mij die binnenkort jarig is.

Het papier is een papierblokje van StudioLight. Ben helemaal weg van dit papier! Ik heb drie vierkanten stukken wit cardstock gebruikt van 15x15, 13x13 en 11x11 cm. Daarop stukken designpapier van een halve centimeter kleiner. Beide blauwe mallen van Noor gebruikt (rond en ovaal): de ronde achter het afdrukje en de ander op twee plekken achter de vierkanten. Achter het afdrukje ook nog een mal van Marianne Design en een paarse cirkel. Alle designpapiertjes gedistressed en alle papiertjes beinkt met distress inkt
 Toen de basis klaar was, eerst maar eens mijn bed ingekropen. Vanmiddag het kaartje afgemaakt met een stempeltje en twee digi-tickets van Noor. Verder nog een kantje, vlinders van Cheery Lynn, bloemetjes en een takje van Marianne Design en zes kant en klare bloemetjes. Meeldraadjes in de bloemetjes en pareltjes op de vlinders. En voor de eerste keer Frantage gebruikt op het afdrukje. Wat een leuk spul.
Bedankt voor je bezoekje hier. Fijne dag, liefs, Nicolette

1 opmerking:

  1. Hallo Nicolette,
    Via de fbgroep van noordesign ben ik bij je terechtgekomen. Ben direkt volger bij je geworden nadat ik ff bij je rondgesnuffeld heb. Je maakt hele mooie creaties hoor! Kom je ook een keer bij mij snuffelen en misschien wil je ook mijn volger worden, wie weet !

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette