About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

vrijdag 18 september 2015

Bedankt voor je vriendschap

Goede morgen lieve blogbezoeker,

Wat super leuk dat je vandaag even hier langs komt op mijn bloggie. Ik hoop dat je hier iets ziet dat naar je zin is. Ik heb er in ieder geval mijn best voor gedaan ;-)

Dit is mijn laatste DT-kaartje voor het blog van Cards2Create: een geweldige webwinkel met leuke prijsjes. Volgens mij kan je het nergens goedkoper vinden! Ik heb besloten het team te verlaten omdat er recent twee andere DT bij zijn gekomen en dit voor mij weer nieuwe uitdagingen en samenwerkingen brengt! 
De digi heet 'I heart you' van Saturated Canary maar volgens mij inmiddels 'retired' en ik heb dit schatje uiteraard weer met mijn Copics ingekleurd. Het papier is 'Coffee in the harbour' van Maja Design.
De bloemenrand heb ik gemaakt met de 'around the corner' pons Wild Flowers van Martha Stewart. De stukken designpapier heb ik even van een zigzagsteekje voorzien m.b.v. mijn naaimachine.

Gebruikte materialen uit de webshop:
- Tekststempel 6410/0223 (tijdelijk niet op voorraad)

Overige materialen:
- Spellbinders S2-045 bloem 2
- Kiwi Spirit Doily DL108 Cheery Lynn Design
- Elizabeth Craft Designs Bunch of Flowers 2
- Kant
Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Hop nog even door naar het blog van Cards2Create! Er is nog een leuke challenge aan de gang: maak een creatie met wit en één andere kleur!

Fijne dag, liefs, Nicolette


4 opmerkingen:

 1. Een bjoetie!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie kaart Nicolette.
  Ben maar gelijk volger geworden.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, naamgenootje! Leuk dat je me gaat volgen!

   Lieve groet, Nicolette

   Verwijderen
 3. Een prachtig kaartje Nicolette.
  Lekker roze...daar houd ik wel van.

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette