About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 45 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog kun je ons leventje volgen en laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

dinsdag 8 september 2015

Sixties-kaartje

Goedemorgen,

Daar zijn we weer! Welkom op mijn blog en veel plezier tijdens het bloggen.

Deze maand mag ik gastdesigner zijn bij Noor! Design. Begin september werd ik door Joyce van Noor hiervoor gevraagd en natuurlijk heb ik daar meteen 'ja' op gezegd! Dat snap je!
Het plaatje is een combi-digi van Saturated Canary met twee digi's:  een plaatje uit de jaren zestig en één van de jaren zeventig. Ik heb als eerste gekozen om een kaartje te maken met het jaren 60 dametje! Eerst gekleurd met Copic Markers en daarna op zoek gegaan naar bijpassend papier in mijn enorme stapel 'oud' designpapier. Vooral dat oranje papier met die witte bloemen vond ik er perfect bij passen! Echt jaren 60/70! 
Als basis van de kaart heb ik de Shape-Art mal Bulge van Dutch Doobadoo gebruikt en de grootste maat op kraftpapier getekend en uitgeknipt. De tweede laag is van wit cardstock en de derde laag is een stuk designpapier. Tussen deze lagen de randstans 'Happy Birthday' in twee stukken vastgeplakt. Aan beide kanten van de kaart een taartdoily bevestigd en het afdrukje gemat op effen groen papier. Vervolgens onder het afdrukje het rechthoekige stuk oranje bloemenpapier en een Bingo-stempel geschoven. Daarna de kaart verder 'aangekleed' met bloemen, takjes, een bedeltje, een stukje parelkoord en een tekststempel.
Gebruikte materialen uit de webshop:

- Shape-art-mal Bulge Dutch Doobadoo 
- Happy birthday randstans Noor Design 6002/0296
- Takje Noor Design 6003/0047
- Stempelset banner text Noor Design 6410/0338
- Bingo-stempels Noor Design 6410/0029

Superleuk dat je even aan kwam waaien hier! 

Maak er een mooie dag van!

Veel liefs, Nicolette3 opmerkingen:

 1. Hoi Nicolette, je kaart is weer een bjoetie in prachtige vrolijke kleurtjes!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zit te smullen hier op je blog Nicolette, wat een schitterende kaart, zo waanzinnig mooi ingekleurd.
  Prachtig.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A gorgeous birthday card. Loving the autumn colours and shape.
  Hugs Desíre {Doing Life}

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette