About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

dinsdag 8 november 2016

Bedankt! Dat je er voor me bent!

Goedemorgen lieve mensen,

Zo. Ik ben er weer. Ik heb even pas op de plaats moeten maken voor wat betreft het hobbyen en bloggen. Dat betekent dat het heel rustig was hier op mijn eigen blog, dat ik amper heb gereageerd op  jullie blogs of posts op Facebook. Maar ik heb niet stil gezeten. Ik ben bezig gebleven. En die creaties ga ik de komende tijd hier laten zien. En er zullen er nog veel meer gaan komen. I'm back in business en ik heb het gemist!

We hebben het hier weer op de rit. Allebei weer met plezier aan het werk en daardoor weer rust in de tent. Hoe fijn is dat. Ik mag leerlingen overal op de wereld Nederlandse les geven via Skype! Ontzettend leuk om te doen.

En naast het 'gewone werk' afgelopen week heerlijk vier dagen in de stand Every lil' Thing van Corina mogen helpen op de KreaDoe. Wat een geweldige beurs wat het! Met veel plezier heb ik veel creatievelingen mogen helpen aan de stand!

Nou, genoeg gekletst over mezelf. Ik heb tenslotte een blog om mijn knutsels te laten zien ;-)

Dit kaartje is naar mijn moeder gegaan om haar te bedanken voor de steun en de liefde die ik van haar mocht ontvangen in de lastige periode dit jaar.
 De plaatjes komen uit het stansvel Little Friends van The Hobby House (HHWS017) en het papier is  de lijn 'My precious Daughter' van Pion Design.
 Randstans van Noor Design 6002/0260
Overige gebruikte materialen:

- Randstans Noor Design 6002/0260
- Takje Cherry Lynn design
- Doily Lace randpons Martha Stewart
- Stempelset 'Bedankt' Noor Design 6410/0022
- Taartdoily
- Ribbelkarton
- Bloemetjes
- Kantje

De komende tijd gaan jullie weer geregeld wat van mij zien! Binnenkort vertel ik waarom!!! Hihi. Even 'spanning opbouwen'.

Lieve groet, Nicolette
3 opmerkingen:

 1. Schitterend!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Nicolette, wat fijn dat je weer terug bent. Ik heb je mooie creaties gemist! Dit is ook weer een topcreatie. zo mooi en gave kleuren. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Nicolette,
  Prachtige kaart mooie van kleur en leuke plaatjes heel mooie geheel .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette