About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

zaterdag 19 november 2016

Gefeliciteerd met je verjaardag!

Goede morgen lieve bloggers,

Zo liet ik eergisteren een kaartje zien voor mijn zus. Vandaag hier op mijn blog een kaartje voor mijn schoonzus. Het is een drukke tijd in november met al die verjaardagen en de aanloop naar Sinterklaas. Maar wel altijd een heel gezellige periode.

Tijdens de KreaDoe heb ik vier dagen mogen helpen bij de kraam van Every lil' Thing waar de spullen van Joy!Crafts verkocht worden. Op de vijfde dag ben ik zelf nog even over de beurs gesjeesd onder schooltijd en in diezelfde periode heb ik heel wat bestellingen geplaatst bij verschillende hobbywinkels. 

Afgelopen donderdag eindelijk alle nieuwe goodies een plekje gegeven op mijn heerlijke knutselhok (is zeer oneerbiedig uitgedrukt, want ik heb echt een mega grote hobbykamer....). En voor het kaartje dat ik nu ga laten zien heb ik bijna alleen maar nieuwe materialen gebruikt.
Het papier is uit een blokje dat ik afgelopen donderdag bij de Action heb gekocht :-). Het heet Soft Sweetness van het merk Craft Sensations.

Het plaatje komt uit het blokje Girly Girls van Joy!Craft (Noor Design) 6011/0068 dat ik iets verkleind heb (ik hou van kleine kaartjes en dan zijn de meeste kant-en-klare plaatjes veel te groot).
De vorm van de kaart en van het eerst laagje designpapier heb ik getekend met de Dutch Doobadoo Shape Art Mal Floral (470.713.135).
Overige gebruikte materialen:

- Cirkel en gaatjes achter het plaatje: Holly Jolly Nesting Frame van Yvonne Creations YCD10067
- Bloemen Elizabeth Craft Designs Bunch of Flowers 3
- Randstans Creative Expressions CED6307
- Tekststempel Joy!Crafts (Noor!) 6410/0410
- Takjes Winter Leaves Aurelie AUCD1021
- Cijfers Tim Holtz Alterations Alfabet Set 660056
- Mini stempel (Party met vlaggenlijn) Miss Honeybird (via Etsy)
- Tasjesbedeltje
- Witte roosjes
- Crème witte plakparels 

Vandaag gaan we met elkaar een wandeling maken ter gelegenheid van Willemiens verjaardag. Nu maar hopen dat we het droog houden!

Het was heerlijk om te spelen met mijn nieuwe spulletjes!

Bedankt dat je hier was! Laat je gezellig een berichtje achter?

Fijn weekend!

Liefs, Nicolette

2 opmerkingen:

 1. Wat een lief kaartje voor je schoonzus. Mooie mallen en een leuk plaatje. Veel wandelplezier.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk gedaan voor je schoonzus...gezellig hoor! Veel plezier met de wandeling.
  Ik heb ook een hele grote hobbykamer maar ook ben ik een aardsverzamelaar...zoals ik al schreef op mn blog en ben dan ook drastisch aan het ruimen!
  Gr Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette