About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

maandag 21 augustus 2017

Gelukkig nieuw schooljaar

Goedemorgen lieve mensen,

Vandaag zijn hier in het midden van het land de scholen weer begonnen en dus moesten ook mijn dochters er weer aan geloven: back to school: Liselot alweer naar groep 8 en 'mijn kleintje' ook al naar groep 6.... Tjonge....

Speciaal voor deze gelegenheid heb ik voor hen kaartjes gemaakt:
De layout van beide kaarten zijn zo goed als gelijk, op beiden een digi van Saturated Canary en ook de grote bloemen heb ik met dezelfde stans gemaakt. Zo heb je twee verschillende kaarten die toch ook wel gelijkenis vertonen.
 De digi's heb ik gekleurd met Copic Markers.
 Bij dit kaartje heb ik het nieuwe papier 'Denim&Friends' van Maja Design gebruikt. Wat een gave prints en intense kleuren! Wauw! De halve ronde hartjes stans bovenaan de kaart is van Lalaland en de ovaal achter de digi is van Spellbinders. Het takje van Marianne Design.
De bloem is gemaakt met de Floral Flourishes bloemenstans van Joy!/Noor 6002/0771. Als je je papier in de stans laat zitten en kleurt met distress inkt dan krijg je deze bloemen met witte randjes aan de blaadjes. Samen met een boltool (6100/0490) en een bloemenmaakmatje krijgen ze deze volle vorm.
 Het papier op deze kaart is de al wat oudere collectie 'My Precious Daughter' van Pion Design. Al zoveel mee gemaakt maar het verveeld nooit. Het takje is van Joy/Noor. Ik vind hem zoooo mooi (6002/0939). De ovaal achter het meisje is van Spellbinders.
De teksten heb ik met een lettertang gemaakt. Ik heb geen tekststempels in dit thema en zo is dat prima opgelost.
Ik hoop dat jullie mijn kaartjes mooi vinden en ik jullie heb weten te inspireren. Ik lees het graag in je reactie. Elke lieve reactie is een cadeautje!

Lieve groet,


7 opmerkingen:

 1. Ik denk da de meisjes wel héél blij zijn met deze kaart gemaakt door mamma Nicolette.
  Het geeft ze een boost om de schooltijd weer op te pakken.
  Ze zijn mooi Nicolette.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaarten heb je voor je dochters gemaakt. Daar zijn ze vast erg blij mee. Leuk ook, dat je voor de oudste de tekst in het Engels hebt gedaan.

  Lieve Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Nicolette,
  wat heb je 2 prachtige kaarten voor je dochters gemaakt..leuke digi's, mooi ingekleurd en de bloemen zijn echt gaaf.
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat de vakantie weer voorbij is. Ik vind het altijd vreselijk afkicken als we weer naar het werk moeten en de meiden weer naar school. Je hebt het iets verzacht met deze prachtige kaarten. Alles is weer helemaal tip top in de de puntjes af .

  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave kaarten voor de meiden zeg....supergaaf! Mooi gekleurd, mooie details en lekker fleurig allebei....TOP.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sjonge, wat heb je de meisjes een mooi hart onder de riem gestoken met deze kaartjes! Het zijn juweeltjes, allebei. Prachtige layout, mooie kleuren, leuke digi en bloemen en heel leuk met de lettertang de teksten gemaakt. Hoe vonden ze de kaarten? Krijgen vast een ereplaatsje op hun kamer?
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette