About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

dinsdag 6 maart 2018

Tag 'Courage'

Lieve mensen,

Vandaag mijn derde tag voor de 'Kimya's 12 Tags of 2018' want het is tenslotte alweer maart! Dit keer moest er wat glimmen en blinken op de tag. Nou, dat was niet zo'n moeilijke.
Vorige week mocht ik weer drie dagen werken bij Every lil' Thing tijdens de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in de Brabanthallen in Den Bosch. En gelukkig kon ik zelf ook af en toe een klein rondje lopen. Zo heb ik deze Crea-Nest-Lies Extreme Labels&Tags No.10 XL van Crealies weten te bemachtigen. Ik had ze al een tijdje op mijn verlanglijstje staan en nu maar gewoon lekker gekocht.
 De tekst ben ik een keer op Pinterest tegengekomen en ik vond hem zo toepasselijk om mijzelf en de keuzes die ik heb moeten/mogen maken, dat deze wel een keer op een kaart mocht prijken.
 Het papier heb ik ook tijdens de KGK in mijn handen gedrukt gekregen van een Poolse dame die daar haar collecties aan het promoten was! Dit komt uit de collectie 'Lavender Date' van Laserowe Love'. Ik hoop dat een Nederlandse winkelier dit snel in het assortiment gaat opnemen want het is prachtig!!! Ik ben alvast afnemer ;-).
De bloementoef heb ik gemaakt met bloemenstansen van Joy!Crafts 6002/0771 (de witte) en met 'Bunch of Flowers-2' van Elizabeth Crafts Design (de paarse). De takjes zijn van Cheery Lynn. Verder nog wat kant en klare bloemetjes en wat spelden toegevoegd.
 Het hangertje is een stansje van Lala Land en deze heb ik met zilverkleurige embossingpoeder bewerkt. Wat een schatje! Langs de randen heb ik een Doohickey van Magnolia gebruikt. De honinggraat op de achtergrond is van Aliexpress.
De mooie vlinder is de nieuwste van Craftemotions! En ook dit was een aankoop op de beurs.

Ik heb met heel veel plezier aan deze tag gewerkt! Natuurlijk ben ik weer erg benieuwd wat je er van vindt!

Voor nu een hele fijne dag!
 


5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige tag. mooi papier en prachtig versierd met bloemen. Ik zie dat je mijn favoriete takjes ook hebt gebruikt van Cheery Lynn. Blijf die toch nog steeds erg mooi vinden.
  Wat zijn de dagen toch snel voorbij gegaan van de beurs. Op naar de volgende. Hihihi.

  Liefs, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende tag. Prachtig in mijn favoriete kleuren. Super hoe je al die mooie mallen hebt weten te combineren.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig zeg, deze tag met de mooie tekst erop. Veel te zien, prachtig....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook deze tag is weer een schitterend exemplaar!
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele mooie chique tag!! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette