About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

vrijdag 23 maart 2018

Thee smaakt beter met jou

Goedemorgen lieve mensen,

Graag laat ik hier op mijn blog een kaartje zien dat ik heb gemaakt voor het Joy News van april. Vandaag ligt de nieuwe collectie als het goed is in de winkels en dus mogen de kaarten 'wereldkundig' worden gemaakt. En dat doe ik natuurlijk graag, want ik vind dit persoonlijk een leukie geworden.
 Voor het maken van deze kaart heb ik het fantastisch mooie designpapier 'Condoleance' gebruikt. Vooral ook omdat ik wilde laten zien dat je dit papier ook heel goed voor andere gelegenheden kunt gebruiken.
 De fijne vierkante mal 'Gerti's Block Molds' snijdt heel makkelijk en goed uit. Ik heb hem meerdere keren uitgestanst. Op het middelste gedeelte van de kaart heb ik hem gemat op een stuk grijs papier en de tekst gestempeld op de binnenzijde van de stans. De tekst (en ook de andere tekststempel) komt uit de stempelset 'Afternoon Tea'. Echt een super leuke tekst.
 Ik heb zelf een theezakje in elkaar geknutseld en vervolgens de kaart nog verder opgeleukt met zelfgemaakte chrysanten (ze zijn weer leverbaar!!!) en takjes uit de geweldige set 6002/0972.

Gebruikte materialen
- Papierset ‘Condoleance’ 6011/0542
- Snijstencil ‘Gerti’s block molds’ 6002/1043
- Snij- embosstencil Floral Flourishes ‘Chrysant’ 6002/0972
- Snijstencil ‘Smalle randjes’ 6002/0960
- Stempelset ‘Afternoon Tea’ 6410/0465
- Foam Pads 6500/0003
- Double Sided Craft Tape 6500/0030

Graag lees ik in de reacties wat je vindt van dit kaartje!

4 opmerkingen:

 1. Wow, wat is het papier ook zo mooi om te gebruiken! En de vierkante mal is echt zo leuk net als natuurlijk de chrysanten, die staan ook op mijn wensenlijstje. Prachtig mooi kaartje!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart heb je gemaakt voor het Joy!News. Prachtige mal ook, die van Gerti's. Leuk gedaan zo, met het theezakje erbij.

  Fijn weekend.

  Lieve groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart ! Leuk tekstjes mooi papier en de bloemen zijn echt prachtige blikvangers .
  Fijn weekend ! Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave kaart en zoveel te zien. Echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette