About Me

Mijn foto
De Meern, Netherlands
Ik ben Nicolette, 46 jaar, getrouwd met Colin en samen hebben we twee dochters: Liselot (2005) en Nienke (2008) en we wonen in De Meern. Op dit blog laat ik mijn kaarten en scrapsels zien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

DT-lid Noor Design

donderdag 7 juni 2018

Sending sunshine and rainbows

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer eens een kaartje zien. Na al die scrap lay-outs is dat ook wel weer eens leuk ;-)
 De vorm van de kaart heb ik afgetekend met een Shape Art Mal van Dutch Doobadoo 470.713.163 en het papier is van Noor Design en heet Fantasy Fields 6011/0566. Papier dat perfect past bij de meisjes unicorn van Saturated Canary. Of zou het nou precies andersom zijn gegaan?
 De kaart heb ik opgebouwd uit meerdere laagjes designpapier en aan de randen van de grootste heb ik de mooie, nieuwe randmal van Noor Design 6002/1099 gebruikt. En hebben jullie dat geweldig schattige regenboogje uit de 'Little Happiness' serie 6002/1109 al gezien? Ik vind hem zooooo leuk!
De bloemen heb ik gemaakt met de nieuwe Floral Flourishes 'Rib Flowers' 6002/1082. Ik heb meerdere maten bloemen op elkaar gelegd nadat ik de blaadjes heb gekruld met Flower Shaping Tools en ze daarna vastgeplakt. In het hart een plakparel. Nog een bijpassende tekst en wat kant-en-klare roosjes toegevoegd en toen was ik tevreden!
Bedankt voor je bezoekje hier en graag tot een volgende keer!1 opmerking:

  1. Ik zag alleen de foto op Noor Dsign en wist gelijk dat deze kaart van jou was. Wat een schitterend geheel heb je weer van gemaakt.
    Lieve groet,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette