woensdag 28 mei 2014

DT Michele R Design

Alweer een leuk nieuwtje dat ik graag met jullie wil delen: ik ben verkozen tot Designteam-lid van MICHELE R DESIGNS

In het team zit een tiental zeer getalenteerde dames. Ik ben supertrots dat ik hier nu deel van uit mag maken! Michele ontwerpt ontzettend mooi digitaal designpapier. Het mooie van digitaal papier is dat je nooit te weinig hebt van je favoriete design: je print het gewoon nog een keer. Ook maakt ze bijbehorende papieren embellishments, zoals tickets, tags, bloemen, tekstkaders en vlaggenlijnen. Grote kans dat jullie de komende tijd veelvuldig haar papier op mijn projecten zullen aantreffen, want omdat alles gewoon ontzettend mooi is, heb ik bijna alles al een keer geprint.

Tja, en dus ben ik ook meteen met een projectje begonnen. In mijn vorige blogbericht liet ik een deurhanger zien die ik voor Liselot had gemaakt. Het kon natuurlijk niet anders dan dat Nienke er  ook één wilde en uiteraard werd die vraag bevestigd beantwoord.

Het designpapier Isabella dat ik heb gebruikt, is nou net niet digitaal verkrijgbaar, maar wel via de website van Whimsy Stamps (ook ontworpen door Michele Roos).


Het plaatje is weer een Bestie en ingekleurd met de Copics. Stansen die ik gebruikt heb, zijn van Noor Design (frame), Cheery Lynn (vlinder) en nestabilities (groene bloem), Tim Holtz (letters). De blaadjes zijn van Dutch Doobadoo.

Met deze deurhanger wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

Bestie Challenge US: inspiration photo (I choosed pink and green)
My Craft Creations: anything goes

Liefs, Nicolette
 


4 opmerkingen:

 1. Gave deurhanger prachtige samenstelling een bjoetie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd en wat een eer voor je!!! Je deurhanger bewijst je talent!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. It`s gorgeous!

  Thanx for joining us at My Besties Norge
  We wish you the best of luck, and hope to see you back next time!

  Hugs
  Eva Gro
  DT member at My Besties Norge

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette