zaterdag 3 mei 2014

Kerstkaartje

Ik vind het heerlijk om winter/kerstkaartjes te maken. Zo dus ook vandaag, op een zonovergoten dag, een kerstkaartje hier op mijn blog. Een paar berichten geleden schreef ik al dat ik in een weekend 's avonds beneden plaatjes had gekleurd. Een daarvan was het plaatje dat ik op deze kaart heb gebruikt. Het is Nikki van Saturated Canary en ik heb haar gekleurd met Copics.

Voor het maken van het kaartje heb ik de sketch uit het Noor Magazine gebruikt. Binnenkort start hier op Facebook weer een challenge mee, dus dan heb ik 'm alvast klaar ;-)


Alle randen heb ik gedistressed en beïnkt met Walnut Stain distress inkt. De stempel en de stansjes zijn, op het takje na dat een Doohickey van Magnolia is, zijn van Noor Design. Het papier is van Maja Design, Vintage Winter. Verder nog een stukje golfkarton, gesso, kant, een bedeltje, parels en kant en klare roosjes toegevoegd.

Leuk dat je even op mijn blog was. Berichtjes zijn altijd geweldig om te lezen! Bedankt alvast!

Liefs, Nicolette

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat. Elk lief berichtje is een cadeautje om te lezen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Liefs, Nicolette